Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS GOSłAW Atomówki 16
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 23.8
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Zwirko is nu in balbezit. Zwirko geeft een lange en hoge pass. Dziedzic is nu in balbezit. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc schiet op doel. De bal raakt de paal. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc schiet op doel. Osicki bokst de bal weg.

21e minuut.
Dryl geeft de bal voor. Zajda rent richting de bal. Brejza verovert de bal door een tackle van achteren. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Zajda probeert de bal met de borst te controleren. Zajda probeert naar een medespeler te passen. Kurc is nu in balbezit. Kurc draait met de bal, schiet en ... Osicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS GOSłAW - Atomówki 16 0:1

38e minuut.
Zajda passt de bal met de wreef. Rybczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak verovert de bal door een tackle van achteren. Brejza bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Grzonkowski probeert naar een medespeler te passen. Zwirko met een sublieme pass. Kurc rent richting de bal. Kurc draait met de bal, schiet en ... Dymek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 65%, Atomówki 16 35%.
LKS GOSłAW - Atomówki 16 0:1

70e minuut.
Giemsa met een snelle inworp. Daar is Tędzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tędzyński speelt de bal door. Zwirko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Labak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Daar is Dziedzic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziedzic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 38%, Atomówki 16 62%.
LKS GOSłAW - Atomówki 16 0:1