Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polona Bydgoszcz Ruch 1920 Chorzow
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 24.5
waardeloos Schieten matig
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Węc met de inworp. Cackowski met een sublieme pass. Daar is Bilko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilko haalt uit met een fantastische trap. Ocieczek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Jeziorski is nu in balbezit. Jeziorski met een sublieme pass. Szabat rent richting de bal. Bilko rent richting de bal. Bilko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polona Bydgoszcz - Ruch 1920 Chorzow 0:1

19e minuut.
Szabat rent richting de bal. Bruzdewicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szabat raakt geblesseerd tijdens het duel. Bruzdewicz probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bilko neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Polona Bydgoszcz - Ruch 1920 Chorzow 0:2

20e minuut.
Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz passt de bal in één keer door. Merchel met een sublieme pass. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Płomiński rent richting de bal. Bilewicz geeft de bal voor. Pomian bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomian geeft een hoge lob. Sanguszko probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Fedak de bal onder controle te krijgen. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat onderschept slim de pass. Bilko rent richting de bal. Bilko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Fidor passt de bal in één keer door. Cackowski is nu in balbezit. Cackowski geeft de bal voor. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Wierzbowski met een sublieme pass. Jeziorski rent richting de bal. Fidor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fidor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 52%, Ruch 1920 Chorzow 48%.
Polona Bydgoszcz - Ruch 1920 Chorzow 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Wierzbowski de bal. Wierzbowski met een sublieme pass. Szabat is nu in balbezit. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Bruzdewicz kopt de bal weg. Jeziorski kan de bal niet met de borst controleren. Jeziorski probeert naar een medespeler te passen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polona Bydgoszcz - Ruch 1920 Chorzow 0:3

61e minuut.
Szabat rent richting de bal. Halczak verovert de bal door een tackle van achteren. Bilko onderschept slim de pass. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Fidor kopt de bal weg. Cackowski heeft problemen om de bal te vangen. Cackowski passt de bal in één keer door. Bilko heeft problemen om de bal te vangen. Bilko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilewicz passt de bal zonder na te denken. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski schiet op doel. Loczkowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polona Bydgoszcz - Ruch 1920 Chorzow 1:3

76e minuut.
Daar is Cackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skłodowski rent richting de bal. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 58%, Ruch 1920 Chorzow 42%.
Polona Bydgoszcz - Ruch 1920 Chorzow 1:3