Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS GOSłAW FC Wrocław II
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.4
hopeless Schieten hopeless
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Warakomski passt de bal in één keer door. Chudala is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Labak. Labak krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Brejza verovert de bal door een tackle van achteren. Brejza probeert naar een medespeler te passen. Chudala met een sublieme pass. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dymek is nu in balbezit. Warakomski onderschept slim de pass. Tędzyński is nu in balbezit. Warakomski onderschept slim de pass. Warakomski schiet op doel. Osicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Socik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giemsa met de inworp. Brejza is nu in balbezit. Brejza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chudala kopt de bal weg. Daar is Dymek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dymek geeft de bal voor. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Brejza rent richting de bal. Brejza passt de bal in één keer door. Labak is nu in balbezit. Brejza rent richting de bal. Brejza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 35%, FC Wrocław II 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS GOSłAW - FC Wrocław II 0:0

52e minuut.
Wdowiak kopt de bal weg. Franek is nu in balbezit. Warakomski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Warakomski krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Malarz geeft een hoge lob. Franek kopt de bal weg. Czajkowski speelt de bal door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Malarz probeert de bal met de borst te controleren. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski geeft de bal voor. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Grzonkowski rent richting de bal. Chudala onderschept slim de pass. Chudala speelt de bal door. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski draait met de bal, schiet en ... Osicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak passt de bal in één keer door. Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Brejza onderschept slim de pass. Brejza draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Franek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Możdżonek komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Grzywacz trapt de bal weg van het doel. Labak is nu in balbezit. Pyziak begaat een overtreding. Pyziak krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 42%, FC Wrocław II 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS GOSłAW - FC Wrocław II 0:0