Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomówki 16 LEGIA WARSZAWA 10
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Dziedzic speelt de bal door. Kulczyński met een sublieme pass. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Żółkiewski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomówki 16 51%, LEGIA WARSZAWA 10 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atomówki 16 - LEGIA WARSZAWA 10 0:0

50e minuut.
Kurc heeft problemen om de bal te vangen. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko passt de bal zonder na te denken. Kurc rent richting de bal. Kurc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Chwadeńczuk is nu in balbezit. Sądel onderschept slim de pass. Sądel passt de bal in één keer door. Kurc is nu in balbezit. Kurc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Podbrożny met een sublieme pass. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Stoksik rent richting de bal. Chwadeńczuk onderschept slim de pass. Chwadeńczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Żółkiewski probeert naar een medespeler te passen. Roszak is nu in balbezit. Roszak geeft een hoge lob. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Sądel geeft een lange en hoge pass. Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński geeft de bal voor. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Zwirko met een sublieme pass. Kurc rent richting de bal. Kurc haalt uit met een fantastische trap. Olszański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk passt de bal zonder na te denken. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ... Kurzaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomówki 16 - LEGIA WARSZAWA 10 0:1

82e minuut.
Stoksik trapt de bal weg van het doel. Zwirko kopt de bal weg. Kucfir heeft problemen om de bal te vangen. Kurc rent richting de bal. Kurc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Paal!

88e minuut.
Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko passt de bal met de wreef. Kurc rent richting de bal. Kurc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomówki 16 48%, LEGIA WARSZAWA 10 52%.
Atomówki 16 - LEGIA WARSZAWA 10 0:1