Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polona Bydgoszcz Włókniarz Pabianice
Normal Tactiek 442
38% Balbezit 62%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 32.2
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Halczak controleert de bal met de borst. Fidor is nu in balbezit. Başak met een sublieme pass. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas geeft een lange en hoge pass. Cesarz heeft problemen om de bal te vangen. Derdaś is nu in balbezit. Derdaś geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Derdaś bereikt de bal nog maar net als eerste. Halczak speelt de bal door. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ocieczek met een harde bal richting middenveld. Bilewicz kopt de bal weg. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Derdaś probeert naar een medespeler te passen. Daar is Schmiderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu rent richting de bal. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matuszyński onderschept slim de pass. Başak onderschept slim de pass. Başak speelt de bal door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Skłodowski is nu in balbezit. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża begaat een overtreding. Powierża krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Theodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Powierża kopt de bal weg. Płomiński heeft problemen om de bal te vangen. Slavchev speelt de bal door. Başak is nu in balbezit. Başak schiet op doel. Ocieczek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 71%, Włókniarz Pabianice 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polona Bydgoszcz - Włókniarz Pabianice 0:0

52e minuut.
Mathopa kopt de bal weg. Bilewicz rent richting de bal. Skłodowski rent richting de bal. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polona Bydgoszcz - Włókniarz Pabianice 1:0

61e minuut.
Halczak geeft een hoge lob. Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas passt de bal zonder na te denken. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Başak geeft de bal voor. Theodorescu probeert naar een medespeler te passen. Schmiderer rent richting de bal. Schmiderer schiet op doel. Fedak verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Polona Bydgoszcz - Włókniarz Pabianice 1:1

67e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Fedak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmiderer rent richting de bal. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polona Bydgoszcz - Włókniarz Pabianice 1:2

73e minuut.
Bojas rent richting de bal. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bojas. Bilewicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bilewicz kan niet meer verder spelen. Bojas met een sublieme pass. Nawałka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 73%, Włókniarz Pabianice 27%.
Polona Bydgoszcz - Włókniarz Pabianice 1:2