Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wrocław II Atomówki 16
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Hromyka met een sublieme pass. Malarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Malarz geeft de bal voor. Kurc is nu in balbezit. Kurc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Kurc passt de bal in één keer door. Kulczyński rent richting de bal. Kulczyński geeft een hoge lob. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Atomówki 16 0:1

21e minuut.
Warakomski is nu in balbezit. Rybczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Rybczyński speelt de bal door. Kurc rent richting de bal. Kurc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Atomówki 16 0:2

27e minuut.
Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zwirko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hromyka rent richting de bal. Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Zwirko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Atomówki 16 0:3

41e minuut.
Bogucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyziak rent richting de bal. Pyziak met een sublieme pass. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 73%, Atomówki 16 27%.
FC Wrocław II - Atomówki 16 0:3

58e minuut.
Protazy is nu in balbezit. Bogucki onderschept slim de pass. Bogucki speelt de bal door. Klungelig pakt Kulczyński de bal. Kulczyński geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Kulczyński is nu in balbezit. Kulczyński geeft een lange en hoge pass. Zwirko met een sublieme pass. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Wdowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajda verovert de bal door een tackle van achteren. Zajda passt de bal in één keer door. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Zwirko geeft een hoge lob. Kulczyński is nu in balbezit. Protazy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kulczyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zwirko neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Rybczyński geeft een hoge lob. Herczyk heeft problemen om de bal te vangen. Herczyk speelt de bal door. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 62%, Atomówki 16 38%.
FC Wrocław II - Atomówki 16 0:3