Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomówki 16 FC Wrocław II
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Zajda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chudala is nu in balbezit. Chudala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grądzki trapt de bal weg van het doel. Zajda kopt de bal weg. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc onderschept slim de pass. Kurc schiet op doel. Grądzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Kulczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulczyński speelt de bal door. Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc verovert de bal door een tackle van achteren. Kurc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomówki 16 - FC Wrocław II 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomówki 16 41%, FC Wrocław II 59%.
Atomówki 16 - FC Wrocław II 1:0

76e minuut.
Górek geeft een lange en hoge pass. Dryl probeert de bal aan de voet te houden. Chudala kopt de bal weg. Warakomski rent richting de bal. Warakomski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dziedzic probeert naar een medespeler te passen. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko passt de bal in één keer door. Kurc bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Kulczyński probeert de bal aan de voet te houden. Zwirko is nu in balbezit. Zwirko speelt de bal door. Kurc is nu in balbezit. Kurc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomówki 16 46%, FC Wrocław II 54%.
Atomówki 16 - FC Wrocław II 1:0