Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz Pabianice FC Wrocław II
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
30% Spel op eigen helft 70%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 16.7
redelijk Schieten slecht
matig Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Klungelig pakt Chudala de bal. Montefameglio speelt de bal door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Herczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tabu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Theodorescu geeft de bal voor. Başak heeft problemen om de bal te vangen. Başak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Hromyka is nu in balbezit. Schmiderer onderschept slim de pass. Theodorescu rent richting de bal. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hromyka met een sublieme pass. Socik is nu in balbezit. Socik geeft de bal voor. Daar is Theodorescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Slavchev geeft de bal voor. Daar is Protazy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmiderer rent richting de bal. Schmiderer schiet op doel. Grzywacz bokst de bal weg.

37e minuut.
Protazy geeft de bal voor. Powierża met een sublieme pass. Schmiderer rent richting de bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Grzywacz bokst de bal weg.

37e minuut.
Tabu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak geeft de bal voor. Daar is Schmiderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - FC Wrocław II 1:0

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Grzywacz niet meer kan verder spelen. Grądzki komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Hromyka is nu in balbezit. Hromyka passt de bal in één keer door. Protazy is nu in balbezit. Schmiderer verovert de bal door een tackle van achteren. Schmiderer geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 31%, FC Wrocław II 69%.
Włókniarz Pabianice - FC Wrocław II 1:0

50e minuut.
Wdowiak rent richting de bal. Wdowiak speelt de bal door. Protazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer draait met de bal, schiet en ... Grądzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - FC Wrocław II 2:0

56e minuut.
Montefameglio onderschept slim de pass. Montefameglio passt de bal in één keer door. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu draait met de bal, schiet en ... Grądzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - FC Wrocław II 3:0

65e minuut.
Tabu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Derdaś komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Mathopa kopt de bal weg. Wdowiak rent richting de bal. Başak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wdowiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wdowiak kan niet meer verder spelen. Kuczen komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Turbatu geeft een lange en hoge pass. Protazy rent richting de bal. Bojas begaat een overtreding. Bojas krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Derdaś geeft de bal voor. Socik bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer onderschept slim de pass. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Grądzki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Montefameglio geeft een lange en hoge pass. Protazy probeert de bal met de borst te controleren. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer schiet op doel. Grądzki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - FC Wrocław II 4:0

88e minuut.
Slavchev is nu in balbezit. Slavchev geeft de bal voor. Başak geeft de bal voor. Schmiderer rent richting de bal. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 30%, FC Wrocław II 70%.
Włókniarz Pabianice - FC Wrocław II 4:0