Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS GOSłAW jarczewioki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kulej is nu in balbezit. Tędzyński is nu in balbezit. Kulej onderschept slim de pass. Kulej draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Czajkowski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wiejowski zal de hoekschop nemen. Osicki bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba rent richting de bal. Szczerba passt de bal met de wreef. Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Labak met een sublieme pass. Franek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiejowski begaat een overtreding. Wiejowski krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Wiejowski geeft de bal voor. Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczerba verovert de bal door een tackle van achteren. Chęcielewski is nu in balbezit. Chęcielewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS GOSłAW - jarczewioki 0:1

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Sobek de bal onder controle te krijgen. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pobuta met een sublieme pass. Ewiak rent richting de bal. Ewiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 55%, jarczewioki 45%.
LKS GOSłAW - jarczewioki 0:1

48e minuut.
Aleksaderski probeert naar een medespeler te passen. Kochan rent richting de bal. Szczerba onderschept slim de pass. Tędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tędzyński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Tędzyński kopt de bal weg. Giemsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemsa passt de bal met de wreef. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Suwara de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS GOSłAW - jarczewioki 1:1

77e minuut.
Inworp. Aleksaderski met de inworp. Chęcielewski geeft de bal voor. Wiejowski is nu in balbezit. Wiejowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Kochan rent richting de bal. Dymek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan rent richting de bal. Kochan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kochan geeft een hoge lob. Suwara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szczerba de bal. Ewiak is nu in balbezit. Ewiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Suwara trapt de bal weg van het doel. Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Labak probeert naar een medespeler te passen. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 48%, jarczewioki 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS GOSłAW - jarczewioki 1:1