Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch 1920 Chorzow FC Wrocław II
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.1 gemiddelde waardering 15.8
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Górek rent richting de bal. Bilko onderschept slim de pass. Bilko passt de bal zonder na te denken. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Grzywacz met een harde bal richting middenveld. Wierzbowski kopt de bal weg. Szabat heeft problemen om de bal te vangen. Szabat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Wdowiak de bal. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko met een sublieme pass. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 1:0

10e minuut.
Socik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merchel met de inworp. Bilko rent richting de bal. Bilko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 2:0

14e minuut.
Sanguszko trapt de bal weg. Merchel kopt de bal weg. Daar is Górek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Węc raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przesmycki komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko onderschept slim de pass. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko rent richting de bal. Bilko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Klungelig pakt Pyziak de bal. Sanguszko is nu in balbezit. Pyziak verovert de bal door een tackle van achteren. Pyziak draait met de bal, schiet en ... Loczkowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 2:1

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Merchel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilko geeft de bal voor. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch 1920 Chorzow 49%, FC Wrocław II 51%.
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 3:1

51e minuut.
Wierzbowski onderschept slim de pass. Wierzbowski geeft een hoge lob. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 4:1

51e minuut.
Chudala passt de bal zonder na te denken. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorski speelt de bal door. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Grzywacz bokst de bal weg.

53e minuut.
Jeziorski met een snelle inworp. Klungelig pakt Bilko de bal. Bilko geeft een hoge lob. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Wdowiak kan de bal niet met de borst controleren. Cackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski speelt de bal door. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko draait met de bal, schiet en ... Grzywacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Daar is Hromyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilko verovert de bal door een tackle van achteren. Bilko passt de bal in één keer door. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Bilko kopt de bal weg. Bilko rent richting de bal. Szabat rent richting de bal. Bilko rent richting de bal. Bilko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 5:1

77e minuut.
Bilko met een sublieme pass. Herczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat verovert de bal door een tackle van achteren. Szabat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 6:1

79e minuut.
Protazy heeft problemen om de bal te vangen. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko probeert naar een medespeler te passen. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ... Grzywacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch 1920 Chorzow 23%, FC Wrocław II 77%.
Ruch 1920 Chorzow - FC Wrocław II 6:1