Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wrocław II Ruch 1920 Chorzow
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
7 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 25.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Bilko onderschept slim de pass. Bilko geeft een hoge lob. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel. Grzywacz probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Ruch 1920 Chorzow 0:1

8e minuut.
Hromyka speelt de bal door. Malarz is nu in balbezit. Merchel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merchel krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bilko onderschept slim de pass. Bilko passt de bal met de wreef. Herczyk is nu in balbezit. Szabat onderschept slim de pass. Szabat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Wdowiak met een sublieme pass. Merchel is nu in balbezit. Merchel speelt de bal door. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Warakomski schiet op doel. Loczkowski probeert naar een medespeler te passen. Hromyka kopt de bal weg. Chudala controleert de bal met de borst. Chudala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Protazy rent richting de bal. Protazy geeft een hoge lob. Jeziorski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bilko is nu in balbezit. Bilko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Górek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hromyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromyka passt de bal met de wreef. Chudala is nu in balbezit. Chudala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 59%, Ruch 1920 Chorzow 41%.
FC Wrocław II - Ruch 1920 Chorzow 0:1

48e minuut.
Pyziak met een sublieme pass. Bilko rent richting de bal. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko rent richting de bal. Bilko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Ruch 1920 Chorzow 0:2

50e minuut.
Czeski onderschept slim de pass. Czeski passt de bal zonder na te denken. Cackowski speelt de bal door. Bilko is nu in balbezit. Bilko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Ruch 1920 Chorzow 0:3

52e minuut.
Wdowiak rent richting de bal. Bilko verovert de bal door een tackle van achteren. Bilko met een sublieme pass. Szabat is nu in balbezit. Szabat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Bilko is nu in balbezit. Hromyka onderschept slim de pass. Hromyka passt de bal zonder na te denken. Warakomski is nu in balbezit. Warakomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cackowski de bal. Cackowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Socik de bal. Grzywacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Socik is nu in balbezit. Szabat onderschept slim de pass. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bilko rent richting de bal. Bilko draait met de bal, schiet en ... Grzywacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Ruch 1920 Chorzow 0:4

82e minuut.
Wierzbowski onderschept slim de pass. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko speelt de bal door. Szabat is nu in balbezit. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 64%, Ruch 1920 Chorzow 36%.
FC Wrocław II - Ruch 1920 Chorzow 0:4