Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz Pabianice LEGIA WARSZAWA 10
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
23 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 18.1
goed Schieten zwak
matig Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bojas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas geeft een hoge lob. Kucfir heeft problemen om de bal te vangen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Olszański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 1:0

14e minuut.
Powierża geeft de bal voor. Schmiderer kopt de bal weg. Klungelig pakt Podbrożny de bal. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 2:0

19e minuut.
Powierża passt de bal zonder na te denken. Bojas geeft de bal voor. Nowik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Başak passt de bal met de wreef. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Żółkiewski geeft een hoge lob. Kucfir kopt de bal weg. Rekuć probeert de bal aan de voet te houden. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 3:0

34e minuut.
Başak is nu in balbezit. Başak met een sublieme pass. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 4:0

39e minuut.
Chwadeńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Inworp. Podbrożny met de inworp. Kucfir rent richting de bal. Theodorescu verovert de bal door een tackle van achteren. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Olszański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 33%, LEGIA WARSZAWA 10 67%.
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 5:0

50e minuut.
Başak kopt de bal weg. Daar is Szerc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powierża met een sublieme pass. Schmiderer rent richting de bal. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 6:0

53e minuut.
Podbrożny passt de bal met de wreef. Bojas is nu in balbezit. Bojas probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Powierża verovert de bal door een tackle van achteren. Powierża probeert naar een medespeler te passen. Bojas met een sublieme pass. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Olszański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Theodorescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 7:0

55e minuut.
Klungelig pakt Chwadeńczuk de bal. Chwadeńczuk passt de bal zonder na te denken. Dzigoński rent richting de bal. Schmiderer onderschept slim de pass. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap. Olszański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schmiderer rent richting de bal. Schmiderer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Başak is nu in balbezit. Başak passt de bal in één keer door. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap. Theodorescu probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Tabu speelt de bal door. Başak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Schmiderer is nu in balbezit. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Żółkiewski probeert de bal aan de voet te houden. Başak is nu in balbezit. Başak passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Theodorescu de bal. Theodorescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Powierża bereikt de bal nog maar net als eerste. Powierża geeft de bal voor. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer schiet op doel. Olszański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

86e minuut.
Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak passt de bal in één keer door. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Olszański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 8:0

89e minuut.
Bojas geeft de bal voor. Başak probeert naar een medespeler te passen. Powierża is nu in balbezit. Powierża geeft de bal voor. Schmiderer maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Bojas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Derdaś komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 23%, LEGIA WARSZAWA 10 77%.
Włókniarz Pabianice - LEGIA WARSZAWA 10 8:0