Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA WARSZAWA 10 Włókniarz Pabianice
Normal Tactiek 442
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Daar is Powierża, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerc rent richting de bal. Başak onderschept slim de pass. Başak speelt de bal door. Theodorescu rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA 10 - Włókniarz Pabianice 0:1

15e minuut.
Roszak geeft een lange en hoge pass. Slavchev kopt de bal weg. Klungelig pakt Podbrożny de bal. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Bojas kopt de bal weg. Bojas is nu in balbezit. Schmiderer is nu in balbezit. Bojas geeft een hoge lob. Roszak heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szerc kopt de bal weg. Montefameglio is nu in balbezit. Montefameglio geeft de bal voor. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Chwadeńczuk kopt de bal weg. Daar is Schmiderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nowik rent richting de bal. Schmiderer verovert de bal door een tackle van achteren. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Schmiderer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başak probeert naar een medespeler te passen. Bojas rent richting de bal. Bojas geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 10 81%, Włókniarz Pabianice 19%.
LEGIA WARSZAWA 10 - Włókniarz Pabianice 0:1

53e minuut.
Raczyński is nu in balbezit. Montefameglio verovert de bal door een tackle van achteren. Montefameglio passt de bal zonder na te denken. Schmiderer rent richting de bal. Schmiderer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Roszak kopt de bal weg. Podbrożny heeft problemen om de bal te vangen. Başak is nu in balbezit. Başak schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu speelt de bal door. Schmiderer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schmiderer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA 10 - Włókniarz Pabianice 0:2

76e minuut.
Daar is Dzigoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu passt de bal met de wreef. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tabu geeft een hoge lob. Dzigoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak begaat een overtreding. Başak krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Powierża passt de bal in één keer door. Başak bereikt de bal nog maar net als eerste. Başak geeft een hoge lob. Schmiderer is nu in balbezit. Schmiderer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 10 71%, Włókniarz Pabianice 29%.
LEGIA WARSZAWA 10 - Włókniarz Pabianice 0:2