Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jarczewioki Atomówki 16
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Suwara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dziedzic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zwirko bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwirko geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Kulczyński probeert naar een medespeler te passen. Szczerba rent richting de bal. Zwirko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szczerba moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szczerba kan niet meer verder spelen. Babiarz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jarczewioki 49%, Atomówki 16 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jarczewioki - Atomówki 16 0:0

46e minuut.
Rybczyński heeft problemen om de bal te vangen. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chęcielewski passt de bal zonder na te denken. Kulej is nu in balbezit. Kulej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz probeert naar een medespeler te passen. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dymek probeert naar een medespeler te passen. Wiejowski met een sublieme pass. Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jarczewioki - Atomówki 16 1:0

87e minuut.
Grądzki is nu in balbezit. Kurc verovert de bal door een tackle van achteren. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurc verovert de bal door een tackle van achteren. Kurc haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Dziedzic kopt de bal weg. Suwara rent richting de bal. Sielski is nu in balbezit. Zwirko verovert de bal door een tackle van achteren. Zwirko geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jarczewioki 56%, Atomówki 16 44%.
jarczewioki - Atomówki 16 1:0