Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LEGIA WARSZAWA 10 Polona Bydgoszcz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen weak


3e minuut.
Podbrożny rent richting de bal. Bilewicz onderschept slim de pass. Bilewicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Skłodowski de bal. Skłodowski schiet op doel. Olszański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

6e minuut.
Bilewicz kan de bal niet met de borst controleren. Nowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowik passt de bal zonder na te denken. Chwadeńczuk rent richting de bal. Chwadeńczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Halczak passt de bal met de wreef. Kucfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski onderschept slim de pass. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Halczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halczak speelt de bal door. Roszak is nu in balbezit. Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... Olszański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Żółkiewski de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Matuszyński is nu in balbezit. Matuszyński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Rekuć de bal onder controle te krijgen. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Matuszyński met een snelle inworp. Fidor probeert naar een medespeler te passen. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roszak de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Płomiński kopt de bal weg. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz onderschept slim de pass. Bilewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 10 58%, Polona Bydgoszcz 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LEGIA WARSZAWA 10 - Polona Bydgoszcz 0:0

67e minuut.
Bilewicz is nu in balbezit. Bilewicz probeert naar een medespeler te passen. Roszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Fidor passt de bal zonder na te denken. Żółkiewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... Olszański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LEGIA WARSZAWA 10 - Polona Bydgoszcz 0:1

75e minuut.
Bilewicz met een sublieme pass. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski begaat een overtreding. Skłodowski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Skłodowski kan niet meer verder spelen. Nawałka komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Fidor neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Podbrożny is nu in balbezit. Podbrożny geeft een lange en hoge pass. Raczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Raczyński geeft een hoge lob. Bruzdewicz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Fedak geeft de bal voor. Kucfir speelt de bal door. Daar is Żółkiewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nawałka bereikt de bal nog maar net als eerste. Nawałka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LEGIA WARSZAWA 10 39%, Polona Bydgoszcz 61%.
LEGIA WARSZAWA 10 - Polona Bydgoszcz 0:1