Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polona Bydgoszcz LEGIA WARSZAWA 10
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.8
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Halczak rent richting de bal. Halczak met een sublieme pass. Bilewicz is nu in balbezit. Skłodowski is nu in balbezit. Skłodowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Dzigoński rent richting de bal. Halczak is nu in balbezit. Halczak met een sublieme pass. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski schiet op doel. Olszański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Bilewicz rent richting de bal. Podbrożny onderschept slim de pass. Podbrożny geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fedak is nu in balbezit. Fedak passt de bal in één keer door. Płomiński rent richting de bal. Płomiński geeft een lange en hoge pass. Skłodowski krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 56%, LEGIA WARSZAWA 10 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polona Bydgoszcz - LEGIA WARSZAWA 10 0:0

60e minuut.
Podbrożny geeft een lange en hoge pass. Inworp. Płomiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Roszak maakt een afschuwelijke overtreding. Fidor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fidor met een snel genomen vrije trap. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap. Olszański verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Halczak geeft een lange en hoge pass. Roszak kopt de bal weg. Klungelig pakt Nowik de bal. Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bilewicz kan de bal niet met de borst controleren. Bilewicz passt de bal met de wreef. Żółkiewski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polona Bydgoszcz 44%, LEGIA WARSZAWA 10 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Polona Bydgoszcz - LEGIA WARSZAWA 10 0:0