Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wrocław II Polona Bydgoszcz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Płomiński is nu in balbezit. Płomiński met een sublieme pass. Protazy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz onderschept slim de pass. Bilewicz geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Daar is Halczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudala onderschept slim de pass. Chudala passt de bal met de wreef. Warakomski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warakomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Chudala rent richting de bal. Fidor onderschept slim de pass. Fidor passt de bal met de wreef. Skłodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skłodowski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wrocław II - Polona Bydgoszcz 0:1

22e minuut.
Hromyka heeft problemen om de bal te vangen. Hromyka geeft de bal voor. Fedak heeft problemen om de bal te vangen. Warakomski rent richting de bal. Warakomski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Daar is Cesarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warakomski rent richting de bal. Met opzet legt Halczak zijn tegenspeler op de grond. Warakomski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

30e minuut.
Socik geeft een hoge lob. Fidor kopt de bal weg. Wdowiak heeft problemen om de bal te vangen. Bilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Matuszyński rent richting de bal. Fidor geeft de bal voor. Protazy rent richting de bal. Bilewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Bilewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Herczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Płomiński rent richting de bal. Protazy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Płomiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bilewicz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Paal! Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz schiet op doel. Grzywacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 54%, Polona Bydgoszcz 46%.
FC Wrocław II - Polona Bydgoszcz 0:1

52e minuut.
Bilewicz rent richting de bal. Bilewicz speelt de bal door. Górek heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski rent richting de bal. Skłodowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bilewicz is nu in balbezit. Skłodowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wdowiak. Skłodowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bilewicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Grzywacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hromyka rent richting de bal. Hromyka passt de bal met de wreef. Skłodowski heeft problemen om de bal te vangen. Skłodowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Hromyka is nu in balbezit. Skłodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skłodowski passt de bal zonder na te denken. Bilewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilewicz draait met de bal, schiet en ... Grzywacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wrocław II 56%, Polona Bydgoszcz 44%.
FC Wrocław II - Polona Bydgoszcz 0:1