Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jarczewioki LEGIA WARSZAWA 10
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


15e minuut.
Sielski geeft de bal voor. Inworp. Raczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szerc is nu in balbezit. Szerc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Chmielowiec trapt de bal weg. Dzigoński kopt de bal weg. Grądzki probeert de bal aan de voet te houden. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Aleksaderski rent richting de bal. Aleksaderski passt de bal zonder na te denken. Kulej is nu in balbezit. Kulej draait met de bal, schiet en ... Żółkiewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kulej rent richting de bal. Chęcielewski rent richting de bal. Kulej rent richting de bal. Chęcielewski rent richting de bal. Chęcielewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Raczyński geeft een lange en hoge pass. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Dymek verovert de bal door een tackle van achteren. Raczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Raczyński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jarczewioki 54%, LEGIA WARSZAWA 10 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jarczewioki - LEGIA WARSZAWA 10 0:0

51e minuut.
Kulej passt de bal zonder na te denken. Chęcielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny verovert de bal door een tackle van achteren. Podbrożny geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dzigoński de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sielski rent richting de bal. Sielski geeft een hoge lob. Grądzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny rent richting de bal. Podbrożny geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Sobek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rekuć met een snelle inworp. Szerc bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Kulej bereikt de bal nog maar net als eerste. Podbrożny onderschept slim de pass. Podbrożny geeft de bal voor. Chwadeńczuk is nu in balbezit. Chwadeńczuk draait met de bal, schiet en ... Chmielowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Kucfir is nu in balbezit. Kucfir geeft een lange en hoge pass. Grądzki heeft problemen om de bal te vangen. Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk haalt uit met een fantastische trap. Chmielowiec probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Kucfir met een snelle inworp. Podbrożny rent richting de bal. Dymek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Dymek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Dymek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jarczewioki 56%, LEGIA WARSZAWA 10 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jarczewioki - LEGIA WARSZAWA 10 0:0