Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch 1920 Chorzow LKS GOSłAW
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.5 gemiddelde waardering 18.7
average Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Sanguszko onderschept slim de pass. Sanguszko probeert naar een medespeler te passen. Wierzbowski controleert de bal met de borst. Kochan rent richting de bal. Kochan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Grzonkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeziorski. Grzonkowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grzonkowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ewiak rent richting de bal. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Loczkowski bokst de bal weg.

6e minuut.
Tędzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko onderschept slim de pass. Bilko speelt de bal door. Szabat is nu in balbezit. Szabat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Wierzbowski speelt de bal door. Grzonkowski is nu in balbezit. Grzonkowski probeert naar een medespeler te passen. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap. Osicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jeziorski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Merchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Merchel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko geeft een hoge lob. Franek heeft problemen om de bal te vangen. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kochan heeft problemen om de bal te vangen. Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kochan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch 1920 Chorzow 44%, LKS GOSłAW 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruch 1920 Chorzow - LKS GOSłAW 0:0

58e minuut.
Labak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko verovert de bal door een tackle van achteren. Bilko passt de bal zonder na te denken. Szabat rent richting de bal. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Tędzyński passt de bal zonder na te denken. Jeziorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziorski met een sublieme pass. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch 1920 Chorzow - LKS GOSłAW 1:0

66e minuut.
Tędzyński rent richting de bal. Bilko verovert de bal door een tackle van achteren. Bilko speelt de bal door. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wierzbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tędzyński is nu in balbezit. Wierzbowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wierzbowski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Sanguszko probeert de bal aan de voet te houden. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski onderschept slim de pass. Cackowski met een sublieme pass. Jeziorski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Wierzbowski is nu in balbezit. Labak onderschept slim de pass. Labak speelt de bal door. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Loczkowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ruch 1920 Chorzow - LKS GOSłAW 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch 1920 Chorzow 41%, LKS GOSłAW 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ruch 1920 Chorzow - LKS GOSłAW 1:1