Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS GOSłAW Ruch 1920 Chorzow
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Daar is Franek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labak met een sublieme pass. Pobuta speelt de bal door. Ewiak rent richting de bal. Ewiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Merchel probeert de bal met de borst te controleren. Franek is nu in balbezit. Merchel begaat een overtreding. Merchel krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Osicki probeert naar een medespeler te passen. Daniec kopt de bal weg. Labak heeft problemen om de bal te vangen. Szabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daniec onderschept slim de pass. Szabat rent richting de bal. Szabat passt de bal met de wreef. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Jeziorski is nu in balbezit. Jeziorski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dymek de bal. Szabat rent richting de bal. Szabat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Daar is Cackowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cackowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cackowski krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ewiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ewiak haalt uit met een fantastische trap. Czeski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kochan rent richting de bal. Kochan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
LKS GOSłAW - Ruch 1920 Chorzow 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 56%, Ruch 1920 Chorzow 44%.
LKS GOSłAW - Ruch 1920 Chorzow 1:0

53e minuut.
Daar is Szabat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabat is nu in balbezit. Bilko is nu in balbezit. Bilko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Daniec is nu in balbezit. Daniec probeert naar een medespeler te passen. Franek is nu in balbezit. Szabat rent richting de bal. Szabat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daniec passt de bal zonder na te denken. Dymek is nu in balbezit. Szabat verovert de bal door een tackle van achteren. Szabat schiet op doel. Osicki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LKS GOSłAW - Ruch 1920 Chorzow 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS GOSłAW 58%, Ruch 1920 Chorzow 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS GOSłAW - Ruch 1920 Chorzow 1:1