Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Włókniarz Pabianice Atomówki 16
442 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
14 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 22.3
adequate Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Cheşnoiu de bal. Rybczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheşnoiu. Rybczyński roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rybczyński kan niet meer verder spelen. Bohdanowicz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Tabu met een sublieme pass. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu passt de bal zonder na te denken. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Atomówki 16 1:0

17e minuut.
Theodorescu geeft de bal voor. Dziedzic controleert de bal met de borst. Montefameglio probeert naar een medespeler te passen. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Bojas met een sublieme pass. Montefameglio is nu in balbezit. Montefameglio passt de bal zonder na te denken. Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fiutowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu rent richting de bal. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Atomówki 16 2:0

26e minuut.
Theodorescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Theodorescu geeft een lange en hoge pass. Dryl heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Bogucki verovert de bal door een tackle van achteren. Tabu verovert de bal door een tackle van achteren. Tabu met een sublieme pass. Cheşnoiu heeft problemen om de bal te vangen. Cheşnoiu schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 37%, Atomówki 16 63%.
Włókniarz Pabianice - Atomówki 16 2:0

48e minuut.
Bohdanowicz is nu in balbezit. Derdaś onderschept slim de pass. Derdaś probeert naar een medespeler te passen. Theodorescu is nu in balbezit. Theodorescu haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Atomówki 16 3:0

53e minuut.
Slavchev onderschept slim de pass. Mathopa geeft de bal voor. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap. Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Włókniarz Pabianice - Atomówki 16 4:0

57e minuut.
Klungelig pakt Montefameglio de bal. Montefameglio geeft een lange en hoge pass. Jaśkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dziedzic bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojas verovert de bal door een tackle van achteren. Bojas geeft de bal voor. Theodorescu maakt een snoekduik en kopt de bal. Fiutowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Włókniarz Pabianice 24%, Atomówki 16 76%.
Włókniarz Pabianice - Atomówki 16 4:0