Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 magicobomber
off Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
30% Spel op eigen helft 70%
29 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38 gemiddelde waardering 18.5
very good Schieten weak
weak Passen poor
average Verdedigen poor


1e minuut.
Hejmej met de inworp. Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona speelt de bal door. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Pinand passt de bal met de wreef. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Maciaszek ... Strafschop! Maciaszek krijgt een gele kaart. Revé raakt geblesseerd tijdens het duel. Revé legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 1:0

13e minuut.
Stuligłowa geeft de bal voor. Hejmej kopt de bal weg. Maciaszek heeft problemen om de bal te vangen. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap. Grube verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel. Grube maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 2:0

15e minuut.
Pinand heeft problemen om de bal te vangen. Nogalski onderschept slim de pass. Nogalski probeert naar een medespeler te passen. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vianello controleert de bal met de borst. Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona met een sublieme pass. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Vianello kopt de bal weg. Scatigna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel. Grube werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 3:0

29e minuut.
Bayona speelt de bal door. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna passt de bal met de wreef. Revé rent richting de bal. Revé schiet op doel. Grube probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Pinand met een sublieme pass. Stuligłowa rent richting de bal. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Hejmej neemt de hoekschop. Scatigna heeft problemen om de bal te vangen. Scatigna speelt de bal door. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap. Grube verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Skowron probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Revé is nu in balbezit. Revé haalt uit met een fantastische trap. Grube kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 4:0

38e minuut.
Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciaszek is nu in balbezit. Maciaszek passt de bal in één keer door. Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka geeft een hoge lob. Grube verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 5:0

41e minuut.
Pinand passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bayona de bal. Bayona probeert naar een medespeler te passen. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 6:0

43e minuut.
Bayona is nu in balbezit. Bayona geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pinand de bal. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Grube kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 31%, magicobomber 69%.
Richmond33 - magicobomber 6:0

46e minuut.
Nogalski geeft een hoge lob. Wałkarz is nu in balbezit. Nys verovert de bal door een tackle van achteren. Nys geeft de bal voor. Scatigna maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 7:0

50e minuut.
Bayona onderschept slim de pass. Bayona passt de bal in één keer door. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna schiet op doel. Stuligłowa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pinand geeft een lange en hoge pass. Kupcik heeft problemen om de bal te vangen. Jędryka rent richting de bal. Jędryka geeft een lange en hoge pass. Revé maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Testorio geeft een hoge lob. Scatigna rent richting de bal. Scatigna geeft een hoge lob. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Inworp. Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nogalski rent richting de bal. Pinand onderschept slim de pass. Pinand geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Vianello is nu in balbezit. Vianello passt de bal met de wreef. Hejmej bereikt de bal nog maar net als eerste. Hejmej geeft de bal voor. Scatigna maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 8:0

76e minuut.
Nogalski met een snelle inworp. Wałkarz rent richting de bal. Wałkarz geeft een hoge lob. Ciężkowski rent richting de bal. Ciężkowski draait met de bal, schiet en ... Pasquali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Nys verovert de bal door een tackle van achteren. Nys met een sublieme pass. Nogalski probeert de bal aan de voet te houden. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Daar is Kupcik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalociński verovert de bal door een tackle van achteren. Kalociński geeft een hoge lob. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel. Grube kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stuligłowa heeft problemen om de bal te vangen. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 9:0

84e minuut.
Scatigna rent richting de bal. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel. Grube probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - magicobomber 10:0

89e minuut.
Scatigna heeft problemen om de bal te vangen. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka passt de bal met de wreef. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 29%, magicobomber 71%.
Richmond33 - magicobomber 10:0