Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kamilkol fc Richmond33
Normal Tactiek off
43% Balbezit 57%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 2
21.7 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Maternia onderschept slim de pass. Hejmej is nu in balbezit. Maternia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maternia krijgt een gele kaart. Hejmej is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nys zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinand springt en kopt de bal. Długołęcki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Vargas geeft een hoge lob. Revé kopt de bal weg. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Pinand de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kizior de bal. Pinand rent richting de bal. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
kamilkol fc - Richmond33 0:1

10e minuut.
Piech verovert de bal door een tackle van achteren. Piech geeft een lange en hoge pass. Gwalbert is nu in balbezit. Gwalbert draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kamilkol fc - Richmond33 1:1

12e minuut.
Bayona rent richting de bal. Bayona met een sublieme pass. Pinand rent richting de bal. Scatigna rent richting de bal. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Jędryka kopt de bal weg. Vargas is nu in balbezit. Vargas geeft een lange en hoge pass. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lelka speelt de bal door. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel. Długołęcki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kamilkol fc - Richmond33 1:2

23e minuut.
Klungelig pakt Hejmej de bal. Hejmej passt de bal zonder na te denken. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kamilkol fc - Richmond33 1:3

27e minuut.
Kalociński geeft een lange en hoge pass. Pinand probeert de bal aan de voet te houden. Kizior speelt de bal door. Revé heeft problemen om de bal te vangen. Revé draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Scatigna de bal. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Maciągowski probeert de bal aan de voet te houden. Długołęcki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
kamilkol fc - Richmond33 1:4

31e minuut.
Maternia verovert de bal door een tackle van achteren. Maternia geeft een lange en hoge pass. Nys heeft problemen om de bal te vangen. Gwalbert bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwalbert haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Scatigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piech rent richting de bal. Bayona schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Bayona moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Bayona schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka passt de bal in één keer door. Scatigna heeft problemen om de bal te vangen. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Revé speelt de bal door. Hejmej heeft problemen om de bal te vangen. Hejmej geeft een hoge lob. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamilkol fc 73%, Richmond33 27%.
kamilkol fc - Richmond33 1:4

46e minuut.
Revé is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kizior. Revé raakt geblesseerd tijdens het duel. Jędryka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pinand krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Piech bereikt de bal nog maar net als eerste. Vargas onderschept slim de pass. Vargas speelt de bal door. Revé rent richting de bal. Revé geeft de bal voor. Długołęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pinand is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
kamilkol fc - Richmond33 1:5

53e minuut.
Sosnowski passt de bal in één keer door. Maternia rent richting de bal. Kalociński maakt een afschuwelijke overtreding. Kalociński krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Vargas probeert naar een medespeler te passen. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna speelt de bal door. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand draait met de bal, schiet en ... Długołęcki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk begaat een overtreding. Revé raakt geblesseerd tijdens het duel. Revé zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pinand rent richting de bal. Pinand draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vargas passt de bal met de wreef. Kizior bereikt de bal nog maar net als eerste. Kizior met een sublieme pass. Hejmej rent richting de bal. Hejmej geeft een hoge lob. Długołęcki bokst de bal weg.

77e minuut.
Klungelig pakt Revé de bal. Revé probeert naar een medespeler te passen. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. Maciągowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kamilkol fc - Richmond33 1:6

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Scatigna de bal onder controle te krijgen. Sosnowski rent richting de bal. Sosnowski passt de bal met de wreef. Daar is Pinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinand schiet op doel. Paal! Długołęcki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski passt de bal in één keer door. Hejmej speelt de bal door. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Inworp. Hejmej met de inworp. Jędryka met een sublieme pass. Pinand rent richting de bal. Pinand haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kamilkol fc 65%, Richmond33 35%.
kamilkol fc - Richmond33 1:6