Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gontar FC 3MajFason
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 16.3
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


9e minuut.
Sasin kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarząb zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmiest is nu in balbezit. Chmiest draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Litkowski controleert de bal met de borst. Chmiest onderschept slim de pass. Chmiest passt de bal zonder na te denken. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kopaszewski trapt de bal weg van het doel. Romuzga bereikt de bal nog maar net als eerste. Romuzga geeft een lange en hoge pass. Babiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Potrzebny geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kondoszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chmiest is nu in balbezit. Chmiest geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Jarząb geeft een lange en hoge pass. Babiak is nu in balbezit. Babiak probeert naar een medespeler te passen. Kondoszek is nu in balbezit. Kondoszek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Romuzga rent richting de bal. Waniek verovert de bal door een tackle van achteren. Waniek speelt de bal door. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 43%, 3MajFason 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gontar FC - 3MajFason 0:0

48e minuut.
Litkowski is nu in balbezit. Romuzga verovert de bal door een tackle van achteren. Romuzga passt de bal in één keer door. Chmiest rent richting de bal. Chmiest haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Kopaszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Pilecki onderschept slim de pass. Pilecki geeft een lange en hoge pass. Cabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Daar is Jurgielewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durczak is nu in balbezit. Durczak geeft de bal voor. Chmiest rent richting de bal. Chmiest schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Waniek is nu in balbezit. Waniek geeft een lange en hoge pass. Siestrzewitowski kopt de bal weg. Kałek is nu in balbezit. Kałek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Jarząb met een sublieme pass. Waniek is nu in balbezit. Waniek probeert naar een medespeler te passen. Kałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałek schiet op doel. Kwietniak bokst de bal weg.

90e minuut.
Durczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Siestrzewitowski rent richting de bal. Kałek rent richting de bal. Kałek haalt uit met een fantastische trap. Kwietniak bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gontar FC 52%, 3MajFason 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gontar FC - 3MajFason 0:0