Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 KS Górnik Wałbrzych
off Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
23 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 21.2
very good Schieten poor
average Passen weak
average Verdedigen poor


2e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas passt de bal in één keer door. Pinand rent richting de bal. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Kruski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - KS Górnik Wałbrzych 1:0

4e minuut.
Hejmej met een sublieme pass. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé geeft een lange en hoge pass. Vargas geeft een lange en hoge pass. Pinand maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Hejmej zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalczuk rent richting de bal. Revé onderschept slim de pass. Revé geeft een hoge lob. Scatigna is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kalociński bereikt de bal nog maar net als eerste. Słonimski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kalociński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vargas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Pinand, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revé rent richting de bal. Revé schiet op doel. De bal raakt de paal. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - KS Górnik Wałbrzych 2:0

9e minuut.
Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka rent richting de bal. Revé speelt de bal door. Scatigna bereikt de bal nog maar net als eerste. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jędryka passt de bal zonder na te denken. Daar is Revé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revé passt de bal met de wreef. Daar is Scatigna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scatigna draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Jędryka rent richting de bal. Jędryka passt de bal met de wreef. Vargas speelt de bal door. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 33%, KS Górnik Wałbrzych 67%.
Richmond33 - KS Górnik Wałbrzych 2:0

48e minuut.
Bojko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hejmej met de inworp. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jędryka met een snelle inworp. Vargas geeft een hoge lob. Revé krijgt zijn hoofd ertegen. Pinand krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Żebryk kan de bal niet met de borst controleren. Nys rent richting de bal. Nys passt de bal met de wreef. Pinand is nu in balbezit. Pinand haalt uit met een fantastische trap. Soboczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - KS Górnik Wałbrzych 3:0

57e minuut.
Nys is nu in balbezit. Nys geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Aniszewski de bal onder controle te krijgen. Szajdel rent richting de bal. Szajdel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Hejmej geeft een lange en hoge pass. Bojko heeft problemen om de bal te vangen. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. Soboczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - KS Górnik Wałbrzych 4:0

60e minuut.
Revé onderschept slim de pass. Revé passt de bal in één keer door. Jędryka met een sublieme pass. Klungelig pakt Pinand de bal. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - KS Górnik Wałbrzych 5:0

69e minuut.
Nys passt de bal zonder na te denken. Hejmej rent richting de bal. Hejmej probeert naar een medespeler te passen. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Vianello met een sublieme pass. Daar is Vargas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vargas speelt de bal door. Pinand rent richting de bal. Pinand schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Hejmej rent richting de bal. Hejmej passt de bal in één keer door. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ... Bojko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 28%, KS Górnik Wałbrzych 72%.
Richmond33 - KS Górnik Wałbrzych 5:0