Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Richmond33 korbik123
off Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
20% Spel op eigen helft 80%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 14.7
solid Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Bayona speelt de bal door. Pinand rent richting de bal. Pinand probeert naar een medespeler te passen. Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Hejmej is nu in balbezit. Hejmej geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Koszycki de bal. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bobula met een harde bal richting middenveld. Bayona kopt de bal weg. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bayona is nu in balbezit. Bayona geeft een lange en hoge pass. Pinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayona geeft een lange en hoge pass. Sekielski kan de bal niet met de borst controleren. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ... Paal!

13e minuut.
Jędryka bereikt de bal nog maar net als eerste. Jędryka met een sublieme pass. Scatigna probeert naar een medespeler te passen. Revé is nu in balbezit. Revé haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 1:0

15e minuut.
Hejmej speelt de bal door. Pinand rent richting de bal. Pinand passt de bal met de wreef. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Dragan is nu in balbezit. Hejmej verovert de bal door een tackle van achteren. Hejmej speelt de bal door. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Kanclerz geeft de bal voor. Daar is Dragan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hejmej met een sublieme pass. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 2:0

28e minuut.
Pinand met een sublieme pass. Bayona speelt de bal door. Kanclerz rent richting de bal. Revé verovert de bal door een tackle van achteren. Revé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Kalociński probeert naar een medespeler te passen. Bayona bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 3:0

32e minuut.
Bobula trapt de bal weg van het doel. Dragan kopt de bal weg. Bayona probeert naar een medespeler te passen. Scatigna is nu in balbezit. Scatigna schiet op doel. Paal! Bobula probeert wanhopig de bal te grijpen. Revé bereikt de bal nog maar net als eerste. Revé draait met de bal, schiet en ... Kanclerz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hejmej passt de bal in één keer door. Jędryka is nu in balbezit. Jędryka probeert naar een medespeler te passen. Revé rent richting de bal. Revé haalt uit met een fantastische trap. Bobula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 4:0

37e minuut.
Bayona is nu in balbezit. Nowrotek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayona. Bayona krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Kanclerz passt de bal in één keer door. Revé is nu in balbezit. Revé passt de bal zonder na te denken. Scatigna rent richting de bal. Scatigna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 5:0

42e minuut.
Bayona raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szałęga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 25%, korbik123 75%.
Richmond33 - korbik123 5:0

53e minuut.
Szałęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałęga geeft een hoge lob. Scatigna rent richting de bal. Scatigna schiet op doel. Bobula probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Szałęga is nu in balbezit. Lijewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szałęga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vianello met een snel genomen vrije trap. Revé rent richting de bal. Revé draait met de bal, schiet en ... Bobula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 6:0

69e minuut.
Drukarz speelt de bal door. Lijewski met een sublieme pass. Daar is Nowrotek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ... Bobula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Hejmej geeft een lange en hoge pass. Scatigna is nu in balbezit. Revé is nu in balbezit. Revé draait met de bal, schiet en ... Bobula werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 7:0

78e minuut.
Toporny met een snelle inworp. Koszycki is nu in balbezit. Scatigna begaat een overtreding. Scatigna krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dragan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vianello verovert de bal door een tackle van achteren. Vianello met een sublieme pass. Revé is nu in balbezit. Revé schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Koszycki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

90e minuut.
Kanclerz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanclerz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Nowrotek de bal. Pinand is nu in balbezit. Pinand draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Richmond33 - korbik123 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Richmond33 15%, korbik123 85%.
Richmond33 - korbik123 8:0