Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Górnik Wałbrzych Torpedo Janów
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Szajdel controleert de bal met de borst. Aniszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pająk bereikt de bal nog maar net als eerste. Szajdel verovert de bal door een tackle van achteren. Szajdel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 34%, Torpedo Janów 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Górnik Wałbrzych - Torpedo Janów 0:0

52e minuut.
Pająk onderschept slim de pass. Rozkoszny is nu in balbezit. Pająk begaat een overtreding. Rozkoszny roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rozkoszny kan niet meer verder spelen. Tragarz komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Tragarz kopt de bal weg. Talik probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Słonimski. Słonimski krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Tragarz met een snelle inworp. Słonimski rent richting de bal. Słonimski geeft een hoge lob. Michalczuk is nu in balbezit. Michalczuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Górnik Wałbrzych - Torpedo Janów 1:0

62e minuut.
Daar is Michalczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubuś rent richting de bal. Dubuś passt de bal in één keer door. Baszkiewicz is nu in balbezit. Baszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Szajdel is nu in balbezit. Aniszewski rent richting de bal. Tokmajdo onderschept slim de pass. Szajdel onderschept slim de pass. Szajdel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rochowiak geeft de bal voor. Inworp. Żebryk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michalczuk rent richting de bal. Michalczuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Górnik Wałbrzych 38%, Torpedo Janów 62%.
KS Górnik Wałbrzych - Torpedo Janów 1:0