Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Arrow Mpacki
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
13 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 37.2
weak Schieten solid
poor Passen adequate
average Verdedigen weak


10e minuut.
Koszakow onderschept slim de pass. Koszakow passt de bal in één keer door. Uzarski probeert naar een medespeler te passen. Niski rent richting de bal. Niski schiet op doel. Cəfəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Zabijakin onderschept slim de pass. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złoty krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Mićko rent richting de bal. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba schiet op doel. Kochanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty verovert de bal door een tackle van achteren. Złoty passt de bal in één keer door. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. Kochanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mićko heeft problemen om de bal te vangen. Mićko draait met de bal, schiet en ... Kochanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Arrow - Mpacki 0:1

24e minuut.
Mićko heeft problemen om de bal te vangen. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko onderschept slim de pass. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko speelt de bal door. Bukraba rent richting de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Oglocki kopt de bal weg. Mićko probeert de bal met de borst te controleren. Mićko met een sublieme pass. Klungelig pakt Bukraba de bal. Bukraba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Koszakow kopt de bal weg. Klungelig pakt Wodzirej de bal. Uzarski rent richting de bal. Uzarski draait met de bal, schiet en ... Cəfəroğlu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Arrow - Mpacki 1:1

39e minuut.
Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba passt de bal in één keer door. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Koszakow is nu in balbezit. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba passt de bal in één keer door. Daar is Mićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Rolczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wydra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bukraba krijgt zijn hoofd ertegen. Kochanowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Arrow - Mpacki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Arrow 58%, Mpacki 42%.
Black Arrow - Mpacki 1:2

46e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Koszakow begaat een overtreding. Mićko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wodzirej zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Koprowski is nu in balbezit. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

47e minuut.
Złoty is nu in balbezit. Koszakow onderschept slim de pass. Koszakow passt de bal zonder na te denken. Niski rent richting de bal. Niski draait met de bal, schiet en ... Cəfəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow geeft een lange en hoge pass. Daar is Lech, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niski rent richting de bal. Niski haalt uit met een fantastische trap. Cəfəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Black Arrow - Mpacki 2:2

61e minuut.
Lech onderschept slim de pass. Lech geeft een lange en hoge pass. Koprowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel. Kochanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Cəfəroğlu met een sublieme pass. Mićko is nu in balbezit. Mićko speelt de bal door. Daar is Bukraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Kuterba verovert de bal door een tackle van achteren. Costescu onderschept slim de pass. Costescu probeert naar een medespeler te passen. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Koprowski geeft een lange en hoge pass. Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek geeft de bal voor. Mićko rent richting de bal. Mićko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Złoty is nu in balbezit. Uzarski onderschept slim de pass. Uzarski met een sublieme pass. Niski is nu in balbezit. Niski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Arrow 57%, Mpacki 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Arrow - Mpacki 2:2