Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpacki fc.bacelona
433 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
35% Spel op eigen helft 65%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Glonek. Zabijakin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Złoty zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba passt de bal zonder na te denken. Mićko controleert de bal met de borst. Mićko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 1:0

7e minuut.
Skafarek probeert naar een medespeler te passen. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin passt de bal in één keer door. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 2:0

24e minuut.
Bağırov met een sublieme pass. Czaszyn is nu in balbezit. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba schiet op doel. Żbikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 3:0

26e minuut.
Mićko passt de bal zonder na te denken. Wodzirej is nu in balbezit. Wodzirej speelt de bal door. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 4:0

28e minuut.
Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba passt de bal zonder na te denken. Mićko rent richting de bal. Mićko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Zabijakin rent richting de bal. Glonek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zabijakin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bukraba neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Żbikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 5:0

34e minuut.
Costescu passt de bal met de wreef. Zabijakin rent richting de bal. Chochołek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chochołek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 32%, fc.bacelona 68%.
Mpacki - fc.bacelona 5:0

55e minuut.
Costescu met een sublieme pass. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin passt de bal in één keer door. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 6:0

62e minuut.
Wydra probeert naar een medespeler te passen. Bukraba is nu in balbezit. Czaszyn probeert naar een medespeler te passen. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin met een sublieme pass. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel. Żbikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 7:0

69e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Costescu probeert naar een medespeler te passen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Costescu heeft problemen om de bal te vangen. Costescu speelt de bal door. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel. Żbikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 8:0

73e minuut.
Zabijakin passt de bal zonder na te denken. Bağırov rent richting de bal. Bağırov geeft de bal voor. Trochim heeft problemen om de bal te vangen. Trochim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zabijakin passt de bal in één keer door. Mićko rent richting de bal. Mićko passt de bal in één keer door. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Żbikowski bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Skafarek met de inworp. Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu geeft een hoge lob. Daar is Bukraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skafarek met een snelle inworp. Zabijakin speelt de bal door. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel. Żbikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Kryński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko onderschept slim de pass. Mićko met een sublieme pass. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - fc.bacelona 9:0

86e minuut.
Bukraba passt de bal zonder na te denken. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko passt de bal in één keer door. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 38%, fc.bacelona 62%.
Mpacki - fc.bacelona 9:0