Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patrykbober Black Arrow
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 23.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Klungelig pakt Koszakow de bal. Koszakow geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kosecki de bal. Niski rent richting de bal. Niski draait met de bal, schiet en ... Adaszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Inworp. Oglocki met een snelle inworp. Gowik is nu in balbezit. Uzarski onderschept slim de pass. Uzarski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kuterba speelt de bal door. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski probeert naar een medespeler te passen. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kuterba bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszakow speelt de bal door. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski schiet op doel. Adaszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Black Arrow 0:1

34e minuut.
Kuterba speelt de bal door. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki passt de bal zonder na te denken. Koszakow geeft een hoge lob. Niski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Chmiest verovert de bal door een tackle van achteren. Chmiest geeft de bal voor. Daar is Tatar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niski rent richting de bal. Niski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patrykbober 59%, Black Arrow 41%.
patrykbober - Black Arrow 0:1

61e minuut.
Białokozowicz kopt de bal weg. Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski speelt de bal door. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Niski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szloch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patrykbober 52%, Black Arrow 48%.
patrykbober - Black Arrow 0:1