Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nirvana Team patrykbober
532 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 20.5
good Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Izydor speelt de bal door. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tatar. Tatar krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede passt de bal met de wreef. Izydor is nu in balbezit. Izydor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - patrykbober 1:0

12e minuut.
Zachęta verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski onderschept slim de pass. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber draait met de bal, schiet en ... Ulveczki probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Białokozowicz onderschept slim de pass. Białokozowicz passt de bal met de wreef. Izydor rent richting de bal. Izydor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ulveczki geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Tomaszewski met een harde bal richting middenveld. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor draait met de bal, schiet en ... Maska probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - patrykbober 2:0

33e minuut.
Leśniewski rent richting de bal. Zachęta onderschept slim de pass. Szaber rent richting de bal. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz geeft een lange en hoge pass. Izydor rent richting de bal. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Dym maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - patrykbober 3:0

43e minuut.
Wrede kopt de bal weg. Tatar rent richting de bal. Tatar passt de bal zonder na te denken. Izydor is nu in balbezit. Izydor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nirvana Team 52%, patrykbober 48%.
Nirvana Team - patrykbober 3:0

46e minuut.
Leśniewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sroczyński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Ulveczki geeft een hoge lob. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede passt de bal met de wreef. Izydor heeft problemen om de bal te vangen. Izydor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Pirri Mayorga met een sublieme pass. Klungelig pakt Izydor de bal. Maska rent richting de bal. Izydor verovert de bal door een tackle van achteren. Izydor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Białokozowicz met de inworp. Chwalibogowski is nu in balbezit. Chwalibogowski passt de bal met de wreef. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik geeft de bal voor. Husar kopt de bal weg. Izydor is nu in balbezit. Izydor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Sroczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Sroczyński geeft de bal voor. Wrede is nu in balbezit. Wrede draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Izydor de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Maska bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor onderschept slim de pass. Izydor draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nirvana Team 30%, patrykbober 70%.
Nirvana Team - patrykbober 3:0