Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AE Zduny FC Górzno v2
Normal Tactiek version2
36% Balbezit 64%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.6 gemiddelde waardering 40.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Zuppiroli heeft problemen om de bal te vangen. Zuppiroli passt de bal met de wreef. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kasepõld met een sublieme pass. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundua probeert naar een medespeler te passen. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Modliński rent richting de bal. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz probeert naar een medespeler te passen. Dundua rent richting de bal. Dundua schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:1

8e minuut.
Papić speelt de bal door. Daar is Papierkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:2

10e minuut.
Skafarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kasepõld speelt de bal door. Dundua is nu in balbezit. Dundua draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szarynski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Skafarek rent richting de bal. Dundua verovert de bal door een tackle van achteren. Dundua probeert naar een medespeler te passen. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Dundua springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:3

18e minuut.
Machura rent richting de bal. Zuppiroli geeft een hoge lob. Szarynski kopt de bal weg. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste. Skafarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundua verovert de bal door een tackle van achteren. Dundua schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kasepõld passt de bal met de wreef. Dundua rent richting de bal. Dundua speelt de bal door. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Pomorski trapt de bal weg. Salcedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salcedo speelt de bal door. Daar is Dundua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dundua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Daar is Skafarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:4

33e minuut.
Zuppiroli passt de bal in één keer door. Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:5

35e minuut.
Kiszkurno passt de bal zonder na te denken. Iliński heeft problemen om de bal te vangen. Iliński probeert naar een medespeler te passen. Papić bereikt de bal nog maar net als eerste. Papić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Zuppiroli probeert naar een medespeler te passen. Bakmaz rent richting de bal. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundua haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szarynski de bal onder controle te krijgen. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Pomorski trapt de bal weg. Papić kopt de bal weg. Szarynski is nu in balbezit. Dundua onderschept slim de pass. Dundua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Salcedo passt de bal met de wreef. Zuppiroli rent richting de bal. Zuppiroli geeft een lange en hoge pass. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 76%, FC Górzno v2 24%.
AE Zduny - FC Górzno v2 0:5

48e minuut.
Machura kopt de bal weg. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz passt de bal met de wreef. Dundua heeft problemen om de bal te vangen. Dundua draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Modliński rent richting de bal. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo probeert naar een medespeler te passen. Dundua rent richting de bal. Dundua haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Zuppiroli is nu in balbezit. Zuppiroli passt de bal met de wreef. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Zuppiroli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szarynski de bal. Dundua bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Skafarek kopt de bal weg. Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Zuppiroli is nu in balbezit. Zuppiroli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:6

67e minuut.
Ściuk komt het veld opgelopen. Konaković komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Papić rent richting de bal. Papić passt de bal zonder na te denken. Konaković rent richting de bal. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Konaković is nu in balbezit. Konaković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:7

75e minuut.
Papić rent richting de bal. Papić passt de bal in één keer door. Bakmaz rent richting de bal. Konaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković schiet op doel. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cefariello komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Kasepõld probeert naar een medespeler te passen. Konaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković speelt de bal door. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pomorski speelt de bal door. Kasepõld kopt de bal weg. Cefariello speelt de bal door. Daar is Bakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Bakmaz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuppiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuppiroli passt de bal met de wreef. Konaković is nu in balbezit. Konaković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cefariello kopt de bal weg. Papierkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zuppiroli is nu in balbezit. Zuppiroli geeft de bal voor. Konaković maakt een snoekduik en kopt de bal. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bakmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakmaz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konaković is nu in balbezit. Konaković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - FC Górzno v2 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 77%, FC Górzno v2 23%.
AE Zduny - FC Górzno v2 0:8