Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.bacelona Nirvana Team
Normal Tactiek 532
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten adequate
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


25e minuut.
Izydor probeert naar een medespeler te passen. Wrede is nu in balbezit. Wrede geeft de bal voor. Izydor is nu in balbezit. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Marszał geeft de bal voor. Pawlaczek rent richting de bal. Met opzet legt Chochołek zijn tegenspeler op de grond. Pawlaczek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leśniewski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Czaszyn de bal. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Wrede, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izydor rent richting de bal. Izydor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:1

36e minuut.
Chochołek geeft een hoge lob. Sroczyński probeert naar een medespeler te passen. Daar is Izydor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Drab probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marszał geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Izydor heeft problemen om de bal te vangen. Izydor schiet op doel. Żbikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Drab heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.bacelona 71%, Nirvana Team 29%.
fc.bacelona - Nirvana Team 0:1

50e minuut.
Glonek rent richting de bal. Pawlaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczek geeft een lange en hoge pass. Sroczyński rent richting de bal. Sroczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Pawlaczek geeft de bal voor. Izydor kopt de bal weg. Wrede rent richting de bal. Wrede haalt uit met een fantastische trap. Żbikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:2

54e minuut.
Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo passt de bal met de wreef. Wrede bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede draait met de bal, schiet en ... Żbikowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:3

56e minuut.
Szombierski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marszał zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo geeft een hoge lob. Żbikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Izydor is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:4

57e minuut.
Tomaszewski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Romanowicz met een snelle inworp. Trochim is nu in balbezit. Trochim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pawlaczek verovert de bal door een tackle van achteren. Pawlaczek met een sublieme pass. Wrede is nu in balbezit. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Żbikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Izydor rent richting de bal. Izydor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:5

67e minuut.
Czaszyn rent richting de bal. Wrede verovert de bal door een tackle van achteren. Izydor rent richting de bal. Izydor draait met de bal, schiet en ... Żbikowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:6

71e minuut.
Drab geeft de bal voor. Sroczyński kopt de bal weg. Szombierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor onderschept slim de pass. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:7

83e minuut.
Glonek passt de bal in één keer door. Romanowicz rent richting de bal. Marszał tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marszał krijgt een gele kaart. Romanowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kryński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Marszał geeft een hoge lob. Daar is Drab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izydor rent richting de bal. Izydor schiet op doel. Żbikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - Nirvana Team 0:8

86e minuut.
Trochim passt de bal zonder na te denken. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor met een sublieme pass. Wrede rent richting de bal. Wrede draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Chochołek is nu in balbezit. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chochołek bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo verovert de bal door een tackle van achteren. Reinaldo passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.bacelona 69%, Nirvana Team 31%.
fc.bacelona - Nirvana Team 0:8