Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpacki patrykbober
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
25 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten weak
adequate Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Costescu geeft een hoge lob. Gowik heeft problemen om de bal te vangen. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - patrykbober 1:0

17e minuut.
Motłoszyński is nu in balbezit. Bağırov onderschept slim de pass. Zachęta verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Zachęta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zachęta schiet op doel. Cəfəroğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zachęta is nu in balbezit. Zachęta draait met de bal, schiet en ... Cəfəroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mpacki - patrykbober 1:1

23e minuut.
Costescu onderschept slim de pass. Costescu passt de bal met de wreef. Mićko rent richting de bal. Mićko geeft een hoge lob. Bukraba krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Gowik met een snelle inworp. Chmiest rent richting de bal. Wodzirej onderschept slim de pass. Wodzirej geeft een hoge lob. Motłoszyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Costescu heeft problemen om de bal te vangen. Costescu geeft een lange en hoge pass. Maska heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - patrykbober 2:1

32e minuut.
Bağırov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bağırov geeft de bal voor. Mićko kopt de bal weg. Daar is Bukraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Costescu kopt de bal weg. Daar is Tatar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba rent richting de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 37%, patrykbober 63%.
Mpacki - patrykbober 2:1

48e minuut.
Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Złoty speelt de bal door. Mićko is nu in balbezit. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - patrykbober 3:1

51e minuut.
Motłoszyński met een sublieme pass. Klungelig pakt Zachęta de bal. Gowik rent richting de bal. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Kwieciński speelt de bal door. Mićko geeft de bal voor. Klungelig pakt Bukraba de bal. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lech onderschept slim de pass. Lech geeft een lange en hoge pass. Kosecki is nu in balbezit. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mićko is nu in balbezit. Mićko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - patrykbober 4:1

61e minuut.
Kwieciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cəfəroğlu met een harde bal richting middenveld. Daar is Gowik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićko met een sublieme pass. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Costescu heeft problemen om de bal te vangen. Costescu passt de bal in één keer door. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - patrykbober 5:1

73e minuut.
Zabijakin probeert naar een medespeler te passen. Złoty rent richting de bal. Białokozowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Zachęta rent richting de bal. Zachęta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Cəfəroğlu trapt de bal weg. Tatar kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Mićko de bal onder controle te krijgen. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Costescu is nu in balbezit. Costescu geeft een lange en hoge pass. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klungelig pakt Kosecki de bal. Bukraba is nu in balbezit. Daar is Bukraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - patrykbober 6:1

89e minuut.
Costescu probeert naar een medespeler te passen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin probeert naar een medespeler te passen. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 40%, patrykbober 60%.
Mpacki - patrykbober 6:1