Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patrykbober Mpacki
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 40.2
average Schieten solid
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Gowik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wydra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Wydra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Mpacki 0:1

4e minuut.
Skafarek geeft een hoge lob. Zabijakin speelt de bal door. Daar is Kosecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Lech geeft een hoge lob. Inworp. Pohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zachęta rent richting de bal. Zachęta geeft een hoge lob. Paal! Cəfəroğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Costescu geeft de bal voor. Mićko kan de bal niet met de borst controleren. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel. Na een snelle pass probeert Maska de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wydra geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bukraba controleert de bal met de borst. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Zachęta de bal. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty met een sublieme pass. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Dym bokst de bal weg.

25e minuut.
Zabijakin geeft een lange en hoge pass. Dym speelt de bal door. Zachęta is nu in balbezit. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba passt de bal zonder na te denken. Zabijakin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

45e minuut.
Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik maakt een afschuwelijke overtreding. Złoty raakt geblesseerd tijdens het duel. Złoty met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Kosecki de bal. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Mpacki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patrykbober 48%, Mpacki 52%.
patrykbober - Mpacki 0:2

46e minuut.
Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Zachęta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaber is nu in balbezit. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Costescu kopt de bal weg. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin passt de bal met de wreef. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel. Dym probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Bukraba rent richting de bal. Mićko is nu in balbezit. Mićko passt de bal met de wreef. Bukraba rent richting de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Pohl met een sublieme pass. Klungelig pakt Zachęta de bal. Zachęta passt de bal zonder na te denken. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Złoty onderschept slim de pass. Złoty speelt de bal door. Bukraba rent richting de bal. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Mpacki 0:3

74e minuut.
Wydra is nu in balbezit. Wydra probeert naar een medespeler te passen. Mićko met een sublieme pass. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Mpacki 0:4

75e minuut.
Zachęta met een sublieme pass. Klungelig pakt Szaber de bal. Białokozowicz is nu in balbezit. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Mpacki 0:5

78e minuut.
Kwieciński geeft een hoge lob. Wodzirej rent richting de bal. Wodzirej geeft de bal voor. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Mpacki 0:6

87e minuut.
Maska rent richting de bal. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko is nu in balbezit. Mićko draait met de bal, schiet en ... Dym maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Mpacki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patrykbober 61%, Mpacki 39%.
patrykbober - Mpacki 0:7