Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ches Octagon
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


18e minuut.
Ragaman met de inworp. Oleszak geeft de bal voor. Daar is Jaroszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archutowski rent richting de bal. Archutowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rembielak controleert de bal met de borst. Rembielak passt de bal met de wreef. Kłomski heeft problemen om de bal te vangen. Rysio is nu in balbezit. Rysio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sugalski kopt de bal weg. Ragaman speelt de bal door. Wirtek heeft problemen om de bal te vangen. Rysio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rysio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Kłomski probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lesz met de inworp. Flakowski is nu in balbezit. Flakowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ches 65%, Octagon 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Ches - Octagon 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ches 54%, Octagon 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Ches - Octagon 0:0