Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpacki AE Zduny
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 20.2
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
solide Verdedigen slecht


2e minuut.
Costescu is nu in balbezit. Costescu passt de bal in één keer door. Szarynski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - AE Zduny 1:0

4e minuut.
Wodzirej passt de bal in één keer door. Modliński met een sublieme pass. Bağırov bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski onderschept slim de pass. Szałachowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Sulicki kopt de bal weg. Daar is Kiszkurno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiszkurno probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szałachowski de bal. Szałachowski schiet op doel. Cəfəroğlu bokst de bal weg.

12e minuut.
Bağırov onderschept slim de pass. Bağırov passt de bal zonder na te denken. Daar is Bukraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Iliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićko rent richting de bal. Mićko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - AE Zduny 2:0

35e minuut.
Możdżonek met een snelle inworp. Kiszkurno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno speelt de bal door. Sulicki is nu in balbezit. Sulicki geeft een hoge lob. Cəfəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bağırov probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - AE Zduny 2:1

39e minuut.
Costescu geeft een lange en hoge pass. Pomorski speelt de bal door. Kiszkurno kopt de bal weg. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 42%, AE Zduny 58%.
Mpacki - AE Zduny 2:1

48e minuut.
Bağırov passt de bal zonder na te denken. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko speelt de bal door. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bukraba passt de bal met de wreef. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko passt de bal in één keer door. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Skafarek met een sublieme pass. Mićko rent richting de bal. Mićko speelt de bal door. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pomorski trapt de bal weg. Modliński kopt de bal weg. Kiszkurno is nu in balbezit. Kiszkurno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Mićko onderschept slim de pass. Mićko passt de bal in één keer door. Daar is Bukraba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba schiet op doel. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - AE Zduny 3:1

77e minuut.
Costescu is nu in balbezit. Costescu passt de bal zonder na te denken. Mićko rent richting de bal. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin passt de bal met de wreef. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel. Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - AE Zduny 4:1

81e minuut.
Iliński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skafarek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zabijakin geeft een lange en hoge pass. Bukraba rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Iliński de bal. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin geeft een hoge lob. Daar is Mićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićko draait met de bal, schiet en ... Pomorski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - AE Zduny 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 30%, AE Zduny 70%.
Mpacki - AE Zduny 5:1