Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ches Black Arrow
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.5
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Wirtek passt de bal in één keer door. Ragaman is nu in balbezit. Uzarski onderschept slim de pass. Uzarski draait met de bal, schiet en ... Wirtek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bujnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Oglocki heeft problemen om de bal te vangen. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Black Arrow 0:1

12e minuut.
Oglocki kopt de bal weg. Bujnowski probeert de bal aan de voet te houden. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski verovert de bal door een tackle van achteren. Uzarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Black Arrow 0:2

18e minuut.
Inworp. Ragaman met een snelle inworp. Korwin rent richting de bal. Łaski onderschept slim de pass. Łaski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Wirtek geeft een hoge lob. Inworp. Łaski met de inworp. Klungelig pakt Uzarski de bal. Uzarski haalt uit met een fantastische trap. Zadylak bokst de bal weg.

24e minuut.
Ragaman passt de bal zonder na te denken. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Łaski neemt de hoekschop. Oglocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Oglocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Archutowski is nu in balbezit. Oglocki verovert de bal door een tackle van achteren. Oglocki probeert naar een medespeler te passen. Szloch bereikt de bal nog maar net als eerste. Szloch haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bujnowski geeft een hoge lob. Inworp. Oglocki met een snelle inworp. Uzarski is nu in balbezit. Uzarski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ches 72%, Black Arrow 28%.
Los Ches - Black Arrow 0:2

55e minuut.
Łaski passt de bal zonder na te denken. Ragaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Łaski is nu in balbezit. Łaski geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bujnowski de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Flakowski is nu in balbezit. Mięsikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mięsikowski geeft een lange en hoge pass. Szloch rent richting de bal. Szloch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Daar is Wirtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski passt de bal in één keer door. Szloch rent richting de bal. Szloch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ches 50%, Black Arrow 50%.
Los Ches - Black Arrow 0:2