Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc.bacelona FC Górzno v2
Normal Tactiek na słabszych
36% Balbezit 64%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.8 gemiddelde waardering 38.3
slecht Schieten goed
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Bakmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bakmaz passt de bal in één keer door. Daar is Crozier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:1

10e minuut.
Pacholczyk met een harde bal richting middenveld. Kasepõld kopt de bal weg. Czaszyn is nu in balbezit. Bakmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Klungelig pakt Drab de bal. Crozier onderschept slim de pass. Klungelig pakt Crozier de bal. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Trochim kopt de bal weg. Dera rent richting de bal. Machura is nu in balbezit. Dera verovert de bal door een tackle van achteren. Dera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Salcedo met een snelle inworp. Szombierski is nu in balbezit. Crozier begaat een overtreding. Crozier krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Crozier kan de bal niet met de borst controleren. Crozier passt de bal zonder na te denken. Bakmaz rent richting de bal. Daar is Bakmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakmaz schiet op doel. Żbikowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:2

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Glonek met de inworp. Chochołek is nu in balbezit. Bakmaz onderschept slim de pass. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Zuppiroli geeft de bal voor. Klungelig pakt Drab de bal. Crozier rent richting de bal. Crozier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:3

39e minuut.
Salcedo passt de bal zonder na te denken. Glonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:4

41e minuut.
Athanasopoulos met een sublieme pass. Zuppiroli rent richting de bal. Zuppiroli passt de bal zonder na te denken. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld schiet op doel. De bal raakt de paal. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.bacelona 69%, FC Górzno v2 31%.
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:4

56e minuut.
Crozier passt de bal in één keer door. Czaszyn onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zuppiroli neemt de hoekschop. Crozier krijgt zijn hoofd ertegen. Żbikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:5

58e minuut.
Zuppiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuppiroli geeft een lange en hoge pass. Crozier rent richting de bal. Crozier schiet op doel. Żbikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Inworp. Salcedo met een snelle inworp. Crozier is nu in balbezit. Crozier schiet op doel. Żbikowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:6

65e minuut.
Chochołek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Athanasopoulos de bal. Athanasopoulos passt de bal in één keer door. Zuppiroli is nu in balbezit. Zuppiroli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Martínez komt het veld opgelopen. Konaković komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Zuppiroli is nu in balbezit. Zuppiroli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Drab de bal. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:7

67e minuut.
Konaković onderschept slim de pass. Kasepõld rent richting de bal. Kasepõld speelt de bal door. Crozier is nu in balbezit. Crozier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:8

68e minuut.
Trochim speelt de bal door. Dera heeft problemen om de bal te vangen. Konaković is nu in balbezit. Konaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szombierski met de inworp. Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal zonder na te denken. Crozier is nu in balbezit. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:9

80e minuut.
Doeltrap. Cefariello komt het veld opgelopen. Żbikowski met een harde bal richting middenveld. Cefariello kopt de bal weg. Crozier is nu in balbezit. Crozier schiet op doel. Żbikowski bokst de bal weg.

84e minuut.
Glonek passt de bal in één keer door. Trochim rent richting de bal. Trochim met een sublieme pass. Dera is nu in balbezit. Dera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Kasepõld de bal. Kasepõld passt de bal zonder na te denken. Konaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Konaković schiet op doel. Na een snelle pass probeert Czaszyn de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.bacelona 81%, FC Górzno v2 19%.
fc.bacelona - FC Górzno v2 0:10