Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Arrow AE Zduny
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
29% Spel op eigen helft 71%
21 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Mogiełka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gatner komt het veld opgelopen.

5e minuut.
Inworp. Możdżonek met de inworp. Gatner is nu in balbezit. Gatner haalt uit met een fantastische trap. Luncik kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Daar is Szkrabik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuterba is nu in balbezit. Kuterba geeft een hoge lob. Niski is nu in balbezit. Niski haalt uit met een fantastische trap. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Oglocki zal de hoekschop nemen. Koszakow rent richting de bal. Koszakow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Modliński is nu in balbezit. Szałachowski is nu in balbezit. Gatner rent richting de bal. Gatner haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Rolczak de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Kochanowski met een harde bal richting middenveld. Szkrabik kopt de bal weg. Koprowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gatner is nu in balbezit. Gatner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Papierkowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Łaski met de inworp. Uzarski rent richting de bal. Uzarski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koprowski verovert de bal door een tackle van achteren. Szałachowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szałachowski krijgt een gele kaart. Koprowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuterba met een snel genomen vrije trap. Niski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Modliński is nu in balbezit. Uzarski verovert de bal door een tackle van achteren. Uzarski passt de bal zonder na te denken. Niski is nu in balbezit. Niski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szkrabik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkrabik probeert naar een medespeler te passen. Szałachowski rent richting de bal. Gatner is nu in balbezit. Gatner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Modliński probeert naar een medespeler te passen. Koszakow rent richting de bal. Koszakow speelt de bal door. Niski rent richting de bal. Niski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Mięsikowski met een sublieme pass. Oglocki is nu in balbezit. Oglocki met een sublieme pass. Uzarski rent richting de bal. Uzarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Niski rent richting de bal. Uzarski rent richting de bal. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Uzarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Arrow 36%, AE Zduny 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Arrow - AE Zduny 0:0

48e minuut.
Papierkowski met een sublieme pass. Luncik rent richting de bal. Koszakow geeft een lange en hoge pass. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Arrow - AE Zduny 1:0

49e minuut.
Gatner rent richting de bal. Modliński is nu in balbezit. Uzarski onderschept slim de pass. Niski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pomorski trapt de bal weg van het doel. Kuterba heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szkrabik. Szkrabik krijgt een gele kaart. Kuterba is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kuterba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Niski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Oglocki rent richting de bal. Oglocki geeft een hoge lob. Koszakow kopt de bal weg. Daar is Uzarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uzarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Arrow 22%, AE Zduny 78%.
Black Arrow - AE Zduny 1:0