Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AE Zduny Nirvana Team
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 31.3
weak Schieten adequate
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen average


7e minuut.
Leśniewski geeft de bal voor. Iliński rent richting de bal. Izydor verovert de bal door een tackle van achteren. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Husar geeft een lange en hoge pass. Pawlaczek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Papierkowski. Papierkowski krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszkurno passt de bal zonder na te denken. Szałachowski rent richting de bal. Szałachowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo passt de bal in één keer door. Wrede rent richting de bal. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Modliński onderschept slim de pass. Modliński met een sublieme pass. Klungelig pakt Izydor de bal. Izydor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Piszczykiewicz is nu in balbezit. Izydor onderschept slim de pass. Izydor probeert naar een medespeler te passen. Wrede rent richting de bal. Wrede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Tomaszewski rent richting de bal. Kiszkurno onderschept slim de pass. Kiszkurno schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Reinaldo de bal. Modliński probeert naar een medespeler te passen. Szałachowski rent richting de bal. Kiszkurno bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 57%, Nirvana Team 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AE Zduny - Nirvana Team 0:0

57e minuut.
Skafarek geeft een hoge lob. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomaszewski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Tomaszewski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tomaszewski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
Pawlaczek kopt de bal weg. Wrede heeft problemen om de bal te vangen. Wrede passt de bal in één keer door. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Na een snelle pass probeert Szarynski de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pawlaczek zal de hoekschop nemen. Izydor rent richting de bal. Izydor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - Nirvana Team 0:1

69e minuut.
Pirri Mayorga geeft een hoge lob. Pawlaczek is nu in balbezit. Pawlaczek met een sublieme pass. Daar is Izydor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Pawlaczek kopt de bal weg. Iliński probeert de bal aan de voet te houden. Wrede rent richting de bal. Wrede draait met de bal, schiet en ... Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - Nirvana Team 0:2

90e minuut.
Daar is Piszczykiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Izydor de bal. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 63%, Nirvana Team 37%.
AE Zduny - Nirvana Team 0:2