Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpacki Los Ches
433 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
33% Spel op eigen helft 67%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 18
solide Schieten slecht
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen slecht


6e minuut.
Daar is Arceusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićko rent richting de bal. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 1:0

7e minuut.
Złoty is nu in balbezit. Archutowski onderschept slim de pass. Archutowski met een sublieme pass. Jaroszuk rent richting de bal. Jaroszuk draait met de bal, schiet en ... Cəfəroğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Costescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Costescu geeft de bal voor. Bukraba controleert de bal met de borst. Mićko rent richting de bal. Mićko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 2:0

26e minuut.
Klungelig pakt Bukraba de bal. Bukraba passt de bal met de wreef. Zabijakin heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Paal!

27e minuut.
Costescu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wirtek de bal. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 3:0

37e minuut.
Zabijakin kan de bal niet met de borst controleren. Korwin is nu in balbezit. Zabijakin begaat een overtreding. Zabijakin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko rent richting de bal. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel. Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 47%, Los Ches 53%.
Mpacki - Los Ches 4:0

46e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Arceusz rent richting de bal. Mićko onderschept slim de pass. Mićko geeft een lange en hoge pass. Bukraba maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Lesz geeft de bal voor. Inworp. Wydra met een snelle inworp. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko geeft de bal voor. Zadylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 5:0

55e minuut.
Wodzirej geeft de bal voor. Costescu probeert de bal met de borst te controleren. Costescu geeft een lange en hoge pass. Bukraba krijgt zijn hoofd ertegen. Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 6:0

57e minuut.
Mićko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bukraba de bal. Bujnowski rent richting de bal. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 7:0

60e minuut.
Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko geeft een hoge lob. Daar is Bujnowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba rent richting de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 8:0

67e minuut.
Zadylak trapt de bal weg van het doel. Skafarek kopt de bal weg. Lesz heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 9:0

72e minuut.
Arceusz is nu in balbezit. Mićko onderschept slim de pass. Mićko geeft de bal voor. Daar is Wirtek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 10:0

75e minuut.
Daar is Lesz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lesz geeft een hoge lob. Skafarek kopt de bal weg. Bukraba heeft problemen om de bal te vangen. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mićko passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bukraba de bal. Bukraba met een sublieme pass. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Zadylak trapt de bal weg van het doel. Skafarek kopt de bal weg. Ragaman is nu in balbezit. Costescu verovert de bal door een tackle van achteren. Costescu geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mpacki - Los Ches 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpacki 19%, Los Ches 81%.
Mpacki - Los Ches 11:0