Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Ches Mpacki
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 38.2
slecht Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


9e minuut.
Wodzirej geeft de bal voor. Costescu rent richting de bal. Oleszak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oleszak krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Bujnowski met een sublieme pass. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:1

17e minuut.
Mićko is nu in balbezit. Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko geeft een hoge lob. Bukraba maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Złoty rent richting de bal. Złoty probeert naar een medespeler te passen. Wirtek rent richting de bal. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:2

21e minuut.
Korwin rent richting de bal. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bukraba de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Wodzirej kopt de bal weg. Mićko rent richting de bal. Mićko passt de bal met de wreef. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:3

33e minuut.
Bukraba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wodzirej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wodzirej probeert naar een medespeler te passen. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Skafarek met een sublieme pass. Złoty rent richting de bal. Korwin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Złoty moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Złoty kan niet meer verder spelen. Skafarek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:4

37e minuut.
Archutowski met een sublieme pass. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Doeltrap. Zadylak trapt de bal weg. Archutowski rent richting de bal. Jaroszuk is nu in balbezit. Jaroszuk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Archutowski speelt de bal door. Bağırov rent richting de bal. Bağırov geeft een lange en hoge pass. Bukraba rent richting de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:5

41e minuut.
Archutowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Jaroszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Costescu passt de bal in één keer door. Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko speelt de bal door. Bukraba rent richting de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:6

44e minuut.
Lesz is nu in balbezit. Lesz met een sublieme pass. Archutowski rent richting de bal. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cəfəroğlu trapt de bal weg. Mićko kopt de bal weg. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Zadylak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ches 69%, Mpacki 31%.
Los Ches - Mpacki 0:7

46e minuut.
Lech is nu in balbezit. Lech geeft een lange en hoge pass. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel. Bujnowski probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:8

49e minuut.
Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko speelt de bal door. Costescu rent richting de bal. Costescu geeft een lange en hoge pass. Bujnowski is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zabijakin passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bukraba de bal. Costescu is nu in balbezit. Costescu geeft een hoge lob. Mićko maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Zadylak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:9

53e minuut.
Lesz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko geeft de bal voor. Wirtek onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:10

55e minuut.
Wodzirej bereikt de bal nog maar net als eerste. Wodzirej geeft de bal voor. Klungelig pakt Bujnowski de bal. Bukraba rent richting de bal. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:11

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wydra zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mićko rent richting de bal. Mićko geeft een lange en hoge pass. Bukraba maakt een snoekduik en kopt de bal. Zadylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Ragaman is nu in balbezit. Ragaman geeft een hoge lob. Costescu geeft een lange en hoge pass. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ... Zadylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:12

68e minuut.
Zabijakin passt de bal in één keer door. Costescu rent richting de bal. Costescu geeft de bal voor. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:13

70e minuut.
Wydra is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arceusz. Wydra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wydra zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:14

74e minuut.
Mićko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mićko speelt de bal door. Wirtek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba verovert de bal door een tackle van achteren. Bukraba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 0:15

79e minuut.
Archutowski rent richting de bal. Archutowski met een sublieme pass. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk haalt uit met een fantastische trap. Cəfəroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 1:15

80e minuut.
Zabijakin passt de bal in één keer door. Mićko rent richting de bal. Mićko passt de bal zonder na te denken. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bukraba is nu in balbezit. Wirtek rent richting de bal. Bukraba onderschept slim de pass. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Costescu geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Arceusz geeft een hoge lob. Inworp. Wydra met de inworp. Daar is Mićko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mićko geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 1:16

90e minuut.
Jaroszuk heeft problemen om de bal te vangen. Zabijakin rent richting de bal. Zabijakin passt de bal in één keer door. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Ches - Mpacki 1:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Ches 71%, Mpacki 29%.
Los Ches - Mpacki 1:17