Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Górzno v2 patrykbober
na słabszych Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
30 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten average
adequate Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Klungelig pakt Zachęta de bal. Athanasopoulos rent richting de bal. Athanasopoulos passt de bal zonder na te denken. Crozier is nu in balbezit. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 1:0

8e minuut.
Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal met de wreef. Zuppiroli geeft een lange en hoge pass. Bakmaz krijgt zijn hoofd ertegen. Dym probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Crozier rent richting de bal. Crozier schiet op doel. Paal!

9e minuut.
Salcedo geeft een hoge lob. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier geeft de bal voor. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Salcedo speelt de bal door. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal met de wreef. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 2:0

24e minuut.
Maska is nu in balbezit. Maska geeft de bal voor. Zuppiroli kopt de bal weg. Bakmaz is nu in balbezit. Bakmaz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 3:0

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machura met een snelle inworp. Zuppiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuppiroli geeft een hoge lob. Bakmaz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld passt de bal met de wreef. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 4:0

36e minuut.
Bakmaz passt de bal zonder na te denken. Daar is Kasepõld, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Błażejewski is nu in balbezit. Kasepõld onderschept slim de pass. Kasepõld geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tatar heeft problemen om de bal te vangen. Zuppiroli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuppiroli probeert naar een medespeler te passen. Bakmaz rent richting de bal. Bakmaz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Salcedo geeft de bal voor. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier geeft de bal voor. Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dym met een harde bal richting middenveld. Zuppiroli kopt de bal weg. Bakmaz heeft problemen om de bal te vangen. Bakmaz geeft een lange en hoge pass. Dym kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Crozier is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 28%, patrykbober 72%.
FC Górzno v2 - patrykbober 5:0

48e minuut.
Kasepõld bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasepõld passt de bal in één keer door. Crozier rent richting de bal. Crozier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 6:0

49e minuut.
Daar is Crozier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crozier draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Maska de bal onder controle te krijgen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo geeft een hoge lob. Dym probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Konaković komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Konaković de bal. Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld met een sublieme pass. Crozier rent richting de bal. Crozier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Doeltrap. Martínez komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Konaković passt de bal in één keer door. Kasepõld is nu in balbezit. Kasepõld passt de bal zonder na te denken. Konaković rent richting de bal. Konaković schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crozier springt en kopt de bal. Dym probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 7:0

69e minuut.
Athanasopoulos speelt de bal door. Martínez rent richting de bal. Martínez passt de bal met de wreef. Crozier rent richting de bal. Crozier geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ściuk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Ściuk speelt de bal door. Kosecki is nu in balbezit. Konaković onderschept slim de pass. Konaković schiet op doel. Dym werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Martínez geeft een lange en hoge pass. Konaković kopt de bal weg. Ściuk probeert de bal aan de voet te houden. Crozier is nu in balbezit. Crozier haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Dym verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Zuppiroli probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Machura de bal. Machura met een sublieme pass. Zuppiroli rent richting de bal. Zuppiroli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Machura passt de bal met de wreef. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier onderschept slim de pass. Crozier haalt uit met een fantastische trap. Dym probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - patrykbober 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 26%, patrykbober 74%.
FC Górzno v2 - patrykbober 8:0