Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AE Zduny fc.bacelona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


21e minuut.
Dera onderschept slim de pass. Modliński verovert de bal door een tackle van achteren. Modliński met een sublieme pass. Gatner is nu in balbezit. Gatner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Czaszyn trapt de bal weg. Szkrabik kopt de bal weg. Chochołek is nu in balbezit. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - fc.bacelona 1:0

33e minuut.
Możdżonek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Czader is nu in balbezit. Czader met een sublieme pass. Modliński rent richting de bal. Modliński geeft een lange en hoge pass. Żbikowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gatner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - fc.bacelona 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 30%, fc.bacelona 70%.
AE Zduny - fc.bacelona 2:0

61e minuut.
Szarynski geeft een lange en hoge pass. Dera heeft problemen om de bal te vangen. Szarynski begaat een overtreding. Dera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trochim komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Modliński probeert naar een medespeler te passen. Sulicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szombierski begaat een overtreding. Sulicki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sulicki wilt de vrije trap nemen. Żbikowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - fc.bacelona 3:0

88e minuut.
Dera is nu in balbezit. Modliński is nu in balbezit. Dera verovert de bal door een tackle van achteren. Trochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Trochim draait met de bal, schiet en ... Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 43%, fc.bacelona 57%.
AE Zduny - fc.bacelona 3:0