Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
patrykbober Los Ches
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.9
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Korwin is nu in balbezit. Archutowski rent richting de bal. Archutowski passt de bal zonder na te denken. Jaroszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaroszuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Wirtek verovert de bal door een tackle van achteren. Wirtek speelt de bal door. Ragaman speelt de bal door. Jaroszuk heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
patrykbober - Los Ches 0:1

22e minuut.
Pohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janiec geeft de bal voor. Arceusz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szaber is nu in balbezit. Szaber haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patrykbober 37%, Los Ches 63%.
patrykbober - Los Ches 0:1

52e minuut.
Janiec onderschept slim de pass. Janiec passt de bal in één keer door. Arceusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Ragaman probeert de bal aan de voet te houden. Pohl rent richting de bal. Wirtek rent richting de bal. Wirtek geeft een hoge lob. Maska geeft een lange en hoge pass. Zadylak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szaber springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Klungelig pakt Pohl de bal. Ragaman rent richting de bal. Ragaman passt de bal zonder na te denken. Oleszak rent richting de bal. Oleszak geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Janiec is nu in balbezit. Janiec passt de bal met de wreef. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber draait met de bal, schiet en ... Wirtek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
patrykbober - Los Ches 1:1

68e minuut.
Inworp. Chwalibogowski met de inworp. Janiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiec draait met de bal, schiet en ... Bujnowski kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Korwin rent richting de bal. Janiec onderschept slim de pass. Janiec speelt de bal door. Szaber bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaber schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Gowik onderschept slim de pass. Gowik probeert naar een medespeler te passen. Błażejewski speelt de bal door. Janiec rent richting de bal. Janiec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Błażejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Błażejewski speelt de bal door. Arceusz is nu in balbezit. Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Szaber schiet op doel. Zadylak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Błażejewski rent richting de bal. Pałkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Błażejewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Błażejewski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Wirtek de bal. Szaber rent richting de bal. Szaber haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: patrykbober 35%, Los Ches 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
patrykbober - Los Ches 1:1