Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Górzno v2 Mpacki
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 37.9
average Schieten solid
weak Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
Kałamarz verovert de bal door een tackle van achteren. Bağırov rent richting de bal. Kałamarz begaat een overtreding. Kałamarz krijgt een gele kaart. Bağırov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bağırov kan niet meer verder spelen. Skafarek met een snel genomen vrije trap. Litkowski kan de bal niet met de borst controleren. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel. Marciniszyn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Lin kopt de bal weg. Crozier heeft problemen om de bal te vangen. Kałamarz is nu in balbezit. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Inworp. Ściuk met de inworp. Starogardzki geeft een lange en hoge pass. Osiecki controleert de bal met de borst. Osiecki schiet op doel. Cəfəroğlu bokst de bal weg.

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osiecki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz geeft een lange en hoge pass. Crozier springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Mpacki 1:0

16e minuut.
Bukraba met een sublieme pass. Zabijakin is nu in balbezit. Zabijakin passt de bal zonder na te denken. Costescu rent richting de bal. Costescu speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz met een sublieme pass. Daar is Crozier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crozier schiet op doel. Lech probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Skafarek geeft een lange en hoge pass. Daar is Litkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zabijakin bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabijakin geeft een lange en hoge pass. Mićko rent richting de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bukraba rent richting de bal. Bukraba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Górzno v2 - Mpacki 1:1

34e minuut.
Inworp. Wydra met een snelle inworp. Mićko geeft een lange en hoge pass. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Crozier passt de bal met de wreef. Wydra is nu in balbezit. Wydra geeft een hoge lob. Bukraba rent richting de bal. Bukraba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 47%, Mpacki 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Górzno v2 - Mpacki 1:1

46e minuut.
Chruścicki komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Osiecki met een sublieme pass. Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński passt de bal met de wreef. Kałamarz is nu in balbezit. Kałamarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Simsoński met een snelle inworp. Osiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Osiecki passt de bal in één keer door. Kałamarz rent richting de bal. Kałamarz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Zabijakin geeft een lange en hoge pass. Litkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bukraba rent richting de bal. Mićko rent richting de bal. Mićko schiet op doel. Marciniszyn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Kałamarz probeert naar een medespeler te passen. Ściuk is nu in balbezit. Ściuk speelt de bal door. Chruścicki rent richting de bal. Chruścicki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Chruścicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skafarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skafarek probeert naar een medespeler te passen. Bukraba is nu in balbezit. Bukraba draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Wydra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simsoński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wydra raakt geblesseerd tijdens het duel. Kasepõld komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Mićko rent richting de bal. Mićko passt de bal zonder na te denken. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel. Marciniszyn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Mpacki 1:2

82e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Marciniszyn niet meer kan verder spelen. Gawrysiak komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz speelt de bal door. Daar is Simsoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bukraba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mićko verovert de bal door een tackle van achteren. Mićko speelt de bal door. Łuczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukraba onderschept slim de pass. Bukraba haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Mpacki 1:3

88e minuut.
Lin geeft de bal voor. Klungelig pakt Bukraba de bal. Bukraba passt de bal zonder na te denken. Mićko rent richting de bal. Mićko schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 45%, Mpacki 55%.
FC Górzno v2 - Mpacki 1:3