Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AE Zduny patrykbober
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Motłoszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zachęta. Zachęta krijgt een gele kaart.

2e minuut.
Piszczykiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Tatar de bal. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszkurno haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Gowik onderschept slim de pass. Gowik passt de bal met de wreef. Pohl geeft een lange en hoge pass. Motłoszyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - patrykbober 0:1

19e minuut.
Kwieciński onderschept slim de pass. Kwieciński geeft een hoge lob. Motłoszyński rent richting de bal. Zachęta rent richting de bal. Zachęta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Zachęta passt de bal met de wreef. Białokozowicz rent richting de bal. Piszczykiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Piszczykiewicz krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Inworp. Możdżonek met de inworp. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno onderschept slim de pass. Kiszkurno geeft een lange en hoge pass. Adaszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Maska de bal. Paal!

27e minuut.
Piszczykiewicz rent richting de bal. Kiszkurno heeft problemen om de bal te vangen. Białokozowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiszkurno verovert de bal door een tackle van achteren. Kiszkurno geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AE Zduny - patrykbober 1:1

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pomorski met een harde bal richting middenveld. Gowik kopt de bal weg. Zachęta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zachęta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Gowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Gowik met een sublieme pass. Kiszkurno probeert naar een medespeler te passen. Szałachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałachowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Zachęta rent richting de bal. Piszczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Piszczykiewicz probeert naar een medespeler te passen. Szałachowski is nu in balbezit. Szałachowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 43%, patrykbober 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AE Zduny - patrykbober 1:1

56e minuut.
Piszczykiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Białokozowicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piszczykiewicz. Białokozowicz moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Białokozowicz kan niet meer verder spelen. Błażejewski komt het veld opgelopen. Błażejewski met een snel genomen vrije trap. Chwalibogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwalibogowski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Możdżonek verovert de bal door een tackle van achteren. Możdżonek passt de bal met de wreef. Sulicki rent richting de bal. Sulicki schiet op doel. Adaszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AE Zduny - patrykbober 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AE Zduny 45%, patrykbober 55%.
AE Zduny - patrykbober 2:1