Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nirvana Team FC Górzno v2
532 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
29.3 gemiddelde waardering 28.7
adequate Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Simsoński passt de bal in één keer door. Athanasopoulos met een sublieme pass. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ulveczki de bal onder controle te krijgen. Butică bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 0:1

3e minuut.
Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ściuk de bal onder controle te krijgen. Gawrysiak bokst de bal weg. Litkowski kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marszał met de inworp. Izydor rent richting de bal. Izydor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Reinaldo rent richting de bal. Reinaldo passt de bal zonder na te denken. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Reinaldo is nu in balbezit. Reinaldo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Simsoński speelt de bal door. Athanasopoulos is nu in balbezit. Athanasopoulos geeft een hoge lob. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier haalt uit met een fantastische trap. Butică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Doeltrap. Gawrysiak trapt de bal weg. Reinaldo kopt de bal weg. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nirvana Team - FC Górzno v2 1:1

26e minuut.
Butică met een harde bal richting middenveld. Marszał kopt de bal weg. Reinaldo probeert naar een medespeler te passen. Izydor rent richting de bal. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 2:1

28e minuut.
Izydor rent richting de bal. Izydor geeft een lange en hoge pass. Ściuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wrede is nu in balbezit. Wrede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 3:1

29e minuut.
Daar is Kałamarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crozier is nu in balbezit. Reinaldo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reinaldo krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Marszał geeft de bal voor. Wrede heeft problemen om de bal te vangen. Wrede schiet op doel. Gawrysiak bokst de bal weg.

45e minuut.
Pawlaczek is nu in balbezit. Ściuk geeft een lange en hoge pass. Crozier rent richting de bal. Crozier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nirvana Team 52%, FC Górzno v2 48%.
Nirvana Team - FC Górzno v2 3:2

48e minuut.
Izydor heeft problemen om de bal te vangen. Litkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor verovert de bal door een tackle van achteren. Izydor haalt uit met een fantastische trap. Gawrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 4:2

52e minuut.
Leśniewski met de inworp. Pawlaczek is nu in balbezit. Ściuk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pawlaczek raakt geblesseerd tijdens het duel. Pawlaczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Wrede is nu in balbezit. Wrede passt de bal zonder na te denken. Izydor is nu in balbezit. Izydor draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 5:2

68e minuut.
Inworp. Pawlaczek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wrede geeft een hoge lob. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Starogardzki met de inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz verovert de bal door een tackle van achteren. Kałamarz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Starogardzki passt de bal met de wreef. Husar is nu in balbezit. Crozier onderschept slim de pass. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz draait met de bal, schiet en ... Butică verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Leśniewski geeft een hoge lob. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor heeft problemen om de bal te vangen. Izydor draait met de bal, schiet en ... Gawrysiak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 6:2

89e minuut.
Husar verovert de bal door een tackle van achteren. Crozier onderschept slim de pass. Kałamarz is nu in balbezit. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier schiet op doel. Butică kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nirvana Team - FC Górzno v2 6:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nirvana Team 41%, FC Górzno v2 59%.
Nirvana Team - FC Górzno v2 6:3