Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Górzno v2 Nirvana Team
1 Tactiek 532
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
16 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.2 gemiddelde waardering 31
matig Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen matig


5e minuut.
Klungelig pakt Crozier de bal. Husar bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier verovert de bal door een tackle van achteren. Crozier schiet op doel. Butică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Nirvana Team 1:0

8e minuut.
Daar is Leśniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kałamarz rent richting de bal. Kałamarz met een sublieme pass. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier schiet op doel. Butică bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Osiecki met een snelle inworp. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski speelt de bal door. Crozier rent richting de bal. Crozier haalt uit met een fantastische trap. Butică probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Izydor onderschept slim de pass. Marszał rent richting de bal. Marszał met een sublieme pass. Wrede heeft problemen om de bal te vangen. Wrede draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Doeltrap. Litkowski trapt de bal weg van het doel. Husar kopt de bal weg. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Ulveczki geeft een hoge lob. Daar is Izydor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Athanasopoulos maakt een afschuwelijke overtreding. Athanasopoulos krijgt een gele kaart. Izydor raakt geblesseerd tijdens het duel. Husar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Wrede is nu in balbezit. Wrede haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Izydor is nu in balbezit. Izydor passt de bal met de wreef. Jóźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrede onderschept slim de pass. Wrede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Ściuk kopt de bal weg. Daar is Ulveczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crozier is nu in balbezit. Crozier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Nirvana Team 2:0

33e minuut.
Husar probeert naar een medespeler te passen. Tomaszewski rent richting de bal. Tomaszewski geeft de bal voor. Izydor rent richting de bal. Izydor geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Kasepõld geeft de bal voor. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Ściuk geeft een lange en hoge pass. Crozier rent richting de bal. Crozier draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 57%, Nirvana Team 43%.
FC Górzno v2 - Nirvana Team 2:0

51e minuut.
Ściuk is nu in balbezit. Ściuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Pirri Mayorga de bal onder controle te krijgen. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Reinaldo passt de bal met de wreef. Wrede rent richting de bal. Wrede passt de bal zonder na te denken. Izydor bereikt de bal nog maar net als eerste. Izydor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Kasepõld met een sublieme pass. Reinaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ściuk probeert naar een medespeler te passen. Crozier rent richting de bal. Crozier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Athanasopoulos de bal. Kałamarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kałamarz passt de bal met de wreef. Crozier is nu in balbezit. Crozier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Machura verovert de bal door een tackle van achteren. Machura geeft een lange en hoge pass. Crozier bereikt de bal nog maar net als eerste. Crozier haalt uit met een fantastische trap. Butică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Górzno v2 - Nirvana Team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Górzno v2 43%, Nirvana Team 57%.
FC Górzno v2 - Nirvana Team 3:0